Сервісний центр
TiRex
Сервісний центр
Каталог товарів

Цифровий фотоапарат Fujifilm X-H2S Body Black (16756883)

Код: U0720454
Є в наявності
112699 грн
Основні характеристики:
Виробник: Fujifilm
Лінійка: FUJIFILM X
Тип живлення: np-w235
Тип фотокамер: Компактні
Процесор обробки зображення: X-Processor 5
Розмір матриці: 23.6 х 15.6 мм
Число ефективних пікселів: 20.2 Mpx
Байонет: FUJIFILM X
Всі характеристики
Опис

X-H2S: новий гібрид FUJIFILM

FUJIFILM X-H2S— це мультимедійна бездзеркальна камера, що поєднує в собі потужні можливості фото- та відеозйомки з нещодавно розробленим багатошаровим датчиком X-Trans, удосконаленою автофокусуванням і виявленням об'єктів, а також вражаючим записом відео 6,2K. Ця камера, очолює систему X, поєднує в собі інтуїтивність, дизайн та якість зображення, якими славиться FUJIFILM, зі свіжим та швидким підходом до відео та додатків безперервної зйомки.

Багатошаровий датчик BSI X-Trans 5

X-H2S — перша камера серії X із багатошаровим сенсором. Модель X-H2S оснащена багатошаровим сенсором BSI X-Trans 5 формату APS-C з роздільною здатністю 26,1 МП, який підвищує швидкість зчитування і покращує характеристики при слабкому освітленні в порівнянні з попередніми поколіннями. По-перше, як датчик X- Trans він використовує унікальну матрицю колірних фільтрів, яка за своєю природою зводить до мінімуму муар і сприяє більш природній кольоропередачі; по-друге, дизайн BSI допомагає зменшити шум і покращити тональність і чіткість; ковзного затвора та інші спотворення руху, що найкраще підходить для високошвидкісних відео- та фото-додатків.

X-процессор 5

Партнером нещодавно розробленого сенсора є новий двигун — X-Processor 5, який використовує 64-бітну обробку для реалізації в 3 рази більш високих швидкостей як для відео, так і для фото завдань у порівнянні з X-T4. Що стосується відео, це дозволяє записувати до 6,2K з високим бітрейтом, наприклад ProRes 422 HQ, або з високою швидкістю, наприклад, із записом 240 кадрів в секунду у форматі Full HD.

Що стосується фотозйомки, ця швидка обробка означає більш швидку зйомку для зйомки об'єктів, що рухаються. При роботі з електронним затвором можлива зйомка зі швидкістю до 40 кадрів в секунду, з буфером в 140 послідовних стиснених необроблених кадрів. до 15 кадрів за секунду, а також можливість знімати до 1000 необроблених кадрів за одну серію.

Ця обробка приносить користь як відео, так і фото додатків, а також покращує складну систему автофокусування за допомогою штучного інтелекту, допомагає досягти 14-ступінчастого динамічного діапазону та забезпечує широкий діапазон чутливості від ISO 160-12800.

Потужні можливості відео. Внутрішній запис 4K 120p та 6.2K 30p

Маючи схильність до відео, X-H2S має всебічну систему запису, яка поміщає цю камеру прямо в категорію «гібридних» і працює однаково добре для фото і для відео. Внутрішній 10-бітовий запис 4:2:2 можливий як у форматі DCI/UHD 4K з роздільною здатністю до 120p, так і у форматі Full HD з роздільною здатністю до 240p, а також у форматі 3:2 6,2K з відкритим затвором, який підходить для анаморфотних додатків. Також підтримуються різні кодеки, в тому числі H.265 і три рівні ProRes: 422 HQ з високим бітрейтом, стандартний 422 і більш стислий 422 LT. Крім того, можливий безперервний запис до 90 хвилин при будь-якій частоті кадрів та роздільній здатності.

Зовнішній необроблений запис

Використовуючи повнорозмірний порт HDMI, можна записувати необроблене відео при підключенні до сумісного зовнішнього записуючого пристрою. Можливий запис як у ProRes RAW, так і Blackmagic RAW, а також з можливістю роботи з профілями F-Log або F-Log 2, і будь-який формат підтримує роботу з дозволами до 6,2K з відкритим затвором.

Гібридний автофокус із глибоким навчанням ШІ

Завдяки покращеній обробці автофокус працює помітно швидше та інтелектуальніше. Ця гібридна система фокусування використовує 425 точок фазового детектування і тепер є чутливою до -7 EV для роботи в умовах дійсно низького освітлення. Крім того, адаптивний алгоритм штучного інтелекту, заснований на глибокому навчанні, означає, що ця система фокусування краще підходить для автоматичного виявлення та відстеження різних типів об'єктів. У порівнянні з попередніми системами фокусування можливості X-H2S для виявлення осіб та очей були покращені для більшої точності та обліку унікальних особливостей, таких як окуляри, лицьові покриття та лінії росту волосся. Крім того, діапазон типів об'єктів, що розпізнаються, був розширений за рахунок автомобілів, літаків, поїздів, мотоциклістів, птахів, коней, собак, кішок і т.д.

Стабілізація зображення у тілі

Вбудована 5-осьова стабілізація зображення зі зсувом сенсора допомагає мінімізувати тремтіння камери до 7 ступенів. Ця система працює в поєднанні з більшістю об'єктивів серії X, включаючи нестабілізовані, і дає переваги при роботі з довшими витримками та зйомкою в складних умовах освітлення. Крім того, цифрова стабілізація зображення також може використовуватися під час запису відео, щоб додатково допомогти у стабілізації відзнятого матеріалу, особливо під час зйомки з рук.

Ергономіка - практичний та міцний дизайн
  • Великий електронний видошукач OLED з чіткою роздільною здатністю 5760000 точок і 0,8-кратним збільшенням забезпечує яскраве, чітке і детальне зображення на рівні очей.
  • Задній 3,0-дюймовий РК-дисплей має високу роздільну здатність 1620000 точок і сенсорний інтерфейс для інтуїтивно зрозумілого управління. Крім того, його конструкція зі змінним кутом нахилу означає, що екран можна відкидати убік, нахиляти вгору або вниз і закривати екраном, притиснутим до захисту.
  • Монохромний РК-екран із діагоналлю 1,28 дюйма на верхній панелі — це простий засіб швидкого перегляду налаштувань зйомки.
  • Подвійні слоти для карт пам'яті включають один слот CFexpress Type B і один слот UHS-II SD для гнучкості збереження файлів. Слот CFexpress Type B повинен бути пріоритетним для запису відео з більш високим бітрейтом та швидкої безперервної зйомки, а слот SD є зручною альтернативою для резервного копіювання або менш критичної швидкості зйомки.
  • Акумулятор NP-W235 забезпечує приблизно 720 кадрів на одному заряді під час роботи з електронним видошукачем в економічному режимі або приблизно 580 кадрів у звичайному режимі.
Порти та роз'єми
  • Повнорозмірний порт HDMI типу A для виведення відео на зовнішній рекордер чи монітор.
  • Порт USB 3.2 Gen 2 Type-C підтримує модем, передачу даних та заряджання акумулятора в камері.
  • Порти для навушників 3,5 мм та зовнішнього мікрофона для більшого контролю над записом звуку.
  • Порт синхронізації з ПК для синхронізації зі спалахом.
  • Віддалений порт 2,5 мм для використання провідних пультів дистанційного керування.
  • Вбудований зв'язок Bluetooth та Wi-Fi дозволяє передавати зображення бездротовою мережею на мобільний пристрій або використовувати пристрій для віддаленого керування камерою.
Режими імітації плівки

Режими імітації плівки дозволяють відтворювати зовнішній вигляд кількох типів плівок FUJIFILM, включаючи Provia, Velvia, Astia, Classic Chrome, Classic Neg., Nostalgic Neg. Pro Neg. Hi, Pro Neg. Standard, Eterna, Eterna Bleach Bypass, Acros, Monochrome та Sepia. Крім того, можна налаштувати ефект зернистості, а також ефект «Кольоровий хром» для точного налаштування зовнішнього вигляду зображень.

Купити або зробити попереднє замовлення на бездзеркальну камеру Fujifilm X-H2S з офіційною гарантією у Києві з доставкою по Україні ви можете у фотомагазині FOTOSALE. 

Характеристики
Основні характеристики
Виробник Fujifilm
Лінійка FUJIFILM X
Тип живлення np-w235
Тип фотокамер Компактні
Сенсор
Процесор обробки зображення X-Processor 5
Розмір матриці 23.6 х 15.6 мм
Число ефективних пікселів 20.2 Mpx
Об'єктив(и)
Байонет FUJIFILM X
Комплектація фотоапарата без об'єктиву (Body)
Підтримка змінних об'єктивів так
Система фокусування
Режими автофокусування стежача, інтелектуальна, автоматичний
Ручне фокусування так
Дисплей
Поворотний екран так
Розмір ЖК-екрану 3"
Тип матриці КМОП (CMOS)
Функції перегляду збільшення зображення, дисплей слайд-шоу, перегляд відеороликів, показ слайдів, видалення
Параметри зйомки
Відео зі звуком стерео
Макс. роздільна здатність запису відео 3840x2160
Формат запису знімків JPEG, RAW
Спалах
Спалах башмак
Пам'ять
Тип карток пам'яті SD/SDHC/SDXC
Інтерфейси
Штативне гніздо стандартне
Додаткові функції
Бездротовий зв'язок Wi-Fi
Живлення
Ресурс акумуляторної батареї 720 кадрів
Фізичні характеристики
Матеріал корпусу магнієвий сплав
Вага 660 г
Колір чорний
Фізичні розміри (д/в/г) 136.3 х 92.9 х 84.6 мм
Інші характеристики
Гарантія, міс 24
Інтерфейси HDMI, USB Type-C, 2.5 мм
Артикул 16756883
Країна виробництва Китай
Модель X-H2S Body Black
Акумулятор
Ємність аккумулятору 2200 mAh
Вас також можуть зацікавіти