Сервісний центр
TiRex
Сервісний центр
Каталог товарів

Мастило для зброї Ballistol Gunex-2000 200 мл (22225)

Код: U0837773
Є в наявності
396 грн
Основні характеристики:
Виробник: Ballistol
Призначення: для змащування
Сумісність: універсальна
Колір: сірий
Об'єм: 200 мл
Гарантія, міс: 0
Країна-виробник: Німеччина
Артикул: 22225
Всі характеристики
Опис
GUNEX - збройове мастило, що забезпечує антикорозійний захист.

Досконале масло для довгострокової захисту частин оголеного металу, навіть при вкрай несприятливих умовах (від -50°С до 100°С). Це масло проникає в область між металом і вологою, потрапляє в найтонші тріщинки, очищає, зберігає поверхні гладкими, не липне і не реагує з іншими речовинами. GUNEX не містить силікону, хлорованих гідрокарбонатів і руйнують озон речовин CFC.

Завдяки маслу Gunex, метал залишається захищеним від іржі протягом тривалого часу, навіть при дощових кліматичних умовах! Олія усуває пороховий нагар і залишки томпаку, зберігає і підтримує механізми гладкими, доглянутими і захищеними. 

GUNEX також може використовуватися для догляду за риболовними вудлищами, телескопічними висувними рамами і роликами. Захищає і містить в ідеальному порядку рухливі деталі, неізольований метал, гвинтові з'єднання і пази навіть у солесодержащем повітрі і водяних бризках. Ідеально підходить для обробки пищащих, скрипучих або заклиненні шарнірів. 

Запобігає замерзання замків, видаляє смолистую бруд і дьоготь, захищає металеві і хромовані деталі від корозії протягом тривалого часу. Утримує в чистоті контакти в батареях, розподільниках струму системи запалювання і котушки запалювання, волога витісняється, запобігають струми поверхневої витоку. Такою ж мірою масло GUNEX зарекомендувало себе в якості ланцюгового мастила для мотоциклів.

Характеристики
Основні характеристики
Виробник Ballistol
Призначення для змащування
Сумісність універсальна
Фізичні характеристики
Колір сірий
Об'єм 200 мл
Інші характеристики
Гарантія, міс 0
Країна-виробник Німеччина
Артикул 22225
Країна виробництва Німеччина
Модель Gunex-2000 200 мл
Вас також можуть зацікавіти