Сервісний центр
TiRex
Сервісний центр
Каталог товарів

Тепловізійний приціл Trijicon ACOG 3.5x35 сітка .223 Red Chevron BAC NS (TA11-C-100236)

Код: U0847837
Є в наявності
88770 грн
Основні характеристики:
Виробник: Trijicon
База кріплення: є
Видалення вихідної зіниці: 60,7 мм
Кріплення: планка Пікатінні/Вівера
Мінімальна кратність: 3.5x
Максимальна кратність: 3.5x
Тип кратності: постійна
Вага: 498,95 г
Всі характеристики
Опис

Оптичний приціл Trijicon ACOG® (Advanced Combat Optical Gunsight) не дарма був обраний для використання корпусом морської піхоти армії США. Кожна складова його інноваційного дизайну відповідає єдиній меті - підвищити точність влучення за будь-яких умов освітлення. Це стало можливим завдяки яскравому підсвічуванню прицільної сітки, компактному дизайну та легендарній міцності. Згодом компанія Trijicon створила аналогічну модель і для цивільного ринку.

Корпус прицілу виготовлено з цільної заготовки авіаційного алюмінію з анодованим покриттям та заповнений сухим азотом для запобігання запотіванню лінз. Trijicon ACOG® протестований на витривалість і працездатність в умовах екстремальних холодів і спеки.

Якісне скло та лінзи з багатошаровим покриттям забезпечують максимальну здатність накопичувати світло та чітке поле зору з відсутністю викривлень.

Приціл витримує віддачу зброї від .22 LR до .50 BMG. Легко проходить випробування на стійкість до падінь, що проводяться військовими США.

Приціл з фіксованою кратністю ACOG 3.5x35 має прицільну сітку з подвійним підсвічуванням за допомогою волоконної оптики та тритієвого елемента, що забезпечує яскраву прицільну марку за будь-яких умов освітлення без використання елементів живлення.

Прицільна сітка BAC Red Chevron зручна для стрільби, як на ближній, так і на дальній дистанції. Вона включає в себе компенсатор падіння кулі (BDC) з додатковими точками прицілювання, розрахованими на траєкторію польоту кулі 5.56 (.223) і забезпечує дальність до 800 метрів. Ширина "шеврону" в основі становить 5,53 МОА, що відповідає 48 см на 300 метрів. Це дозволяє оцінювати дальність для силуетних цілей.

Використання концепції Bindon Aiming Concept™ (BAC) від Trijicon дозволяє стріляти з двома розплющеними очима, що забезпечує кращу обізнаність про навколишню обстановку.

Модель комплектується кріпленням для встановлення на планку Picatinny/Weaver.

Характеристики
Основні характеристики
Виробник Trijicon
База кріплення є
Видалення вихідної зіниці 60,7 мм
Кріплення планка Пікатінні/Вівера
Мінімальна кратність 3.5x
Максимальна кратність 3.5x
Тип кратності постійна
Фізичні характеристики
Вага 498,95 г
Колір червоно-чорний
Інші характеристики
Гарантія, міс 12
Дальність ідентифікації,м 800
Поле зору, ° 5.5
Артикул TA11-C-100236
Довжина 203.2 мм
Країна виробництва США
Модель ACOG 3.5x35 сітка .223 Red Chevron BAC NS
Оптичні характеристики
Діаметр об'єктива 35 мм
Фізичні параметри
Корпус авіаційний алюміній
Вас також можуть зацікавіти