Сервісний центр
TiRex
Сервісний центр
Каталог товарів

Мікроскоп Bresser Biolux NV 20-1280x (914455)

Код: U0485054
Є в наявності
9599 грн
Основні характеристики:
Виробник: Bresser
Класифікація: біологічний
Призначення: навчальний
Тип: оптичний
Фокусування: грубе
Живлення: 3 x AA
Підсвітка: світлодіодне (прохідним і відбиваючим світлом)
Вага: 1.2 кг
Всі характеристики
Опис

Мікроскоп Bresser Biolux NV 20-1280x добре укомплектована модель бюджетного мікроскопа, забезпечена пластиковим кейсом, широким набором аксесуарів, а також PC-мікроокуляром, який забезпечує комфортне спостереження зразків безпосередньо з екрану монітора. Таким чином мікроскоп безумовно буде цікавий і дітям, і підліткам.

Торгова марка Bresser представляє широкий вибір традиційно якісних мікроскопів будь-якої складності і призначень.

Дана модель поставляється з широким набором аксесуарів, об'єктивів і окулярів, необхідних для старту спостережень, що дає можливість відразу зануритися в настільки цікавий і захоплюючий мікросвіт. Зручний і легкий пластиковий кейс призначений для зберігання і транспортування мікроскопа і аксесуарів та супутніх товарів.

Комбінація двох ширококутних окулярів і трьох об'єктивів дає можливість отримати збільшення 640х. Унікальним є використання в навчальному мікроскопі лінзи Барлоу для отримання безступінчатого (плавного) зумування зображення, завдяки чому досягається максимальне збільшення 1280х.

Монокулярна насадка, нахилена під кутом 45°, повертається на 360°, дозволяючи спостерігати в будь-якому зручному положенні, а також працювати з мікроскопом групі дітей або дорослих без переміщення мікроскопа в просторі.

Світлодіоди забезпечують підсвічування препарату прохідним і відбитим світлом. Прохідне світло використовується для спостереження прозорих об'єктів, що відбите - для непрозорих тривимірних. Використання двох ламп одночасно може бути корисно при спостереженні напівпрозорих зразків. Яскравість освітлення, кольору і спрямованість пучка світла контролюється діафрагмою з різними діаметрами отворів і п'ятьма світлофільтрами.

Додаткові можливості надає HD-камера Bresser, що поставляється в комплекті з програмним забезпеченням. З її допомогою можна спостерігати на моніторі персонального комп'ютера все, що відбувається під об'єктивом мікроскопа в реальному часі, а також можна створювати і редагувати фотографії з роздільною здатністю 1280х720 в форматі JPEG. Системні вимоги невисокі: Intel Pentium IV або еквівалентний і вище; CD або DVD, операційна система Windows 8, 10, 7, 1 Гб RAM, 2 ГГц процесор, і 500 MB місця на жорсткому диску.

Живлення мікроскопа здійснюється від трьох найпоширеніших батарей АА (LR6). Таким чином мікроскоп незалежний від мережі змінного струму і може бути використаний навіть в польових умовах.

Перелік аксесуарів включає готові слайди, до огляду яких можна приступити негайно. Також в наборі є аксесуари для препарування зразків, мікротом для самостійного приготування зразків, інкубаторій і готові препарати. Не дивлячись на те, що даний прилад швидше буде цікавий для дітей і підлітків, всі оптичні елементи виконані зі скла, серйозне збільшення дозволить розглянути практично все, що доступно дорослому біологічному мікроскопу.

Характеристики
Основні характеристики
Виробник Bresser
Класифікація біологічний
Призначення навчальний
Тип оптичний
Фокус
Фокусування грубе
Живлення
Живлення 3 x AA
Додаткові характеристики
Підсвітка світлодіодне (прохідним і відбиваючим світлом)
Фізичні характеристики
Вага 1.2 кг
Колір білий
Розміри 150 x 100 x 275 мм
Інші характеристики
Гарантія, міс 24
Артикул 914455
Країна виробництва Китай
Модель Biolux NV 20-1280x
Комплектація набора
Комплектація мікроскоп, об'єктиви 3 шт, окуляри 2 шт, лінза Барлоу, інкубаторій, мікротом, набір аксесуарів для препарування, підготовлені слайди 4 шт, покривні скельця 10 шт, кейс, розсіюючий фільтр, предметні скельця 5 шт, препарати 4 шт, захисний чохол, батарейки АА (LR6) - 3 шт, HD-камера Bresser (1280х720) з програмним забезпеченням, ноніус
Оптичні характеристики
Збільшення лінзи Барлоу 1-2x (безступінчасте)
Збільшення мікроскопа 20-1280x
Збільшення об'єктивів 10x, 40x, 4x
Збільшення окулярів 5x, 16x
Конструктивні особливості
Насадка монокулярна
Нахил 45º
Поворот 360º
Предметний столик рухливий з ноніусом
Вас також можуть зацікавіти