Сервісний центр
TiRex
Сервісний центр
Каталог товарів

Кабель мережевий FinMark UT024-SM-15 LSZH, 1km (157754)

Код: U0808955
Є в наявності
29491 грн
Основні характеристики:
Виробник: FinMark
Додатково: з силовим кабелем
Колір: чорний
Гарантія, міс: 1
Артикул: 157754
Довжина: 1000 м
Країна виробництва: Китай
Модель: UT024-SM-15 LSZH, 1km
Всі характеристики
Опис

Призначення:

Кабель з негорючою оболонкою з малодимного безгалогенного пластикату (LSZH) може використовуватися для прокладки всередині будівель, в стояках, горищах, підвалах, а також каналах і захисних трубах кабельної каналізації. Малі габарити і вага дозволяють також затягувати (або задувати) кабель в пластикові труби і мікроканали. Дана конструкція також зручна для організації кабельного вводу в будівлі з колодязів і колекторів кабельної каналізації.

Основні особливості:

  • Малий діаметр і вага полегшують роботу з прокладання та монтажу кабелю.
  • Легкий і гнучкий кабель з допустимим статичним радіусом вигину від 5 см дозволяє робити інсталяції в умовах обмеженого простору.
  • Повністю діелектрична конструкція кабелю виключає будь-які електромагнітні впливи на кабель, відпадає необхідність вирішення питань заземлення і електробезпеки в процесі монтажу і експлуатації.
  • Оболонка з малодимного безгалогенного пластикату (LSZH) не поширює горіння і дозволяє використовувати кабель для внутрішньобудинкової розводки.
  • Вбудовані в оболонку арамідні стрижні забезпечують додаткову стійкість до розтягуючих зусиль. При цьому не збільшується вага, не втрачається гнучкість кабелю через його невеликі розміри і масу.
  • Арамідні стрижні, вбудовані в оболонку, забезпечують додаткову міцність на розрив, без збільшення ваги і зменшення гнучкості.
  • Вологозахисні волокна і гідрофобний заповнювач забезпечують захищеність сердечника кабелю від поперечного проникнення вологи в каналізації.
  • Армуючі скловолокна забезпечують додатковий захист від розтягуючих зусиль, а також оберігають від пошкоджень гризунами.
  • Самі скловолокна виконані в вигляді пасм, а не розсипаних волокон, що більш зручно і безпечно при монтажі.

Конструкція:

Кабель з центральним оптичним модулем, в якому може розташовуватися до 24 оптичних волокон. Поверх модульної трубки розташований шар зміцнюючих скловолокон. Оболонка виготовлена з малодимного безгалогенного пластикату (LSZH). Для збільшення стійкості до розтягуючих навантажень в оболонку вбудовані два арамідно-пластикових силових елементи.

Характеристики
Основні характеристики
Виробник FinMark
Додатково
Додатково з силовим кабелем
Фізичні характеристики
Колір чорний
Інші характеристики
Гарантія, міс 1
Артикул 157754
Довжина 1000 м
Країна виробництва Китай
Модель UT024-SM-15 LSZH, 1km
Переріз 2.8 мм
Тип кабелю волоконно-оптичний
Вас також можуть зацікавіти