Сервісний центр
TiRex
Сервісний центр
Каталог товарів

Чохол до планшета BeCover Xiaomi Pad 5 / 5 Pro 11" Blue (707962)

Код: U0738147
Є в наявності
449 грн
Основні характеристики:
Виробник: BeCover
Сумісність з брендом: Xiaomi
Сумісність з моделями: Xiaomi Pad 5 Pro, Xiaomi Pad 5
Тип: накладка
Діагональ: 11
Колір: синьо-чорний
Матеріал: термополиуретан, пластик
Гарантія, міс: 0
Всі характеристики
Опис

Протиударний чохол BeCover - це надійний захист вашого улюбленого планшета від механічного впливу. Тепер ні удари, ні падіння на підлогу не страшні вашому таблеті! Прекрасна фіксація на корпусі, акуратні отвори для роз'ємів, що дозволяють зручно керувати гаджетом і ультрамодний дизайн чохла - необхідно для сучасного мобільного користувача.
Надійний захист
Накладка із щільного пластику ідеально фіксується на корпусі, не залишаючи люфтів та просвітів. Міцний матеріал чохла пом'якшує удар, не дозволяючи жодній подряпині з'явитися на кришці або дисплеї гаджета. Тепер можна користуватися планшетом за будь-яких умов, не турбуючись про його стан в екстреній ситуації. А якщо вона і станеться, то протиударний чохол неодмінно виявить свої найкращі якості та захистить від ушкоджень.
Зручна експлуатація
Додаткова гумова накладка, яка представлена ​​в комплекті з протиударним чохлом, забезпечує протиковзну дію. Планшет надійно лежить у руці, не намагаючись з неї вислизнути. Чохол-накладка не надає зайвих міліметрів у розмірах, тому відмінно розміщується у сумочці.
Стильний дизайн
Яскравий дизайн стане чудовим доповненням до стильного девайсу. Широкий вибір кольорів дозволяє вибрати найкращий варіант на свій смак, роблячи цим гаджет унікальним і неповторним.
З протиударним чохлом BeCover ваш планшет у повній безпеці. До того ж його недорога вартість дозволяє змінювати зовнішній вигляд гаджета тоді, коли вам цього захочеться!

Характеристики
Основні характеристики
Виробник BeCover
Сумісність з брендом Xiaomi
Сумісність з моделями Xiaomi Pad 5 Pro, Xiaomi Pad 5
Тип накладка
Екран
Діагональ 11
Фізичні характеристики
Колір синьо-чорний
Матеріал термополиуретан, пластик
Інші характеристики
Гарантія, міс 0
Артикул 707962
Варіант підставки передбачено
Країна виробництва Китай
Модель Xiaomi Pad 5 / 5 Pro 11" Blue
Спосіб закриття магніт
Вас також можуть зацікавіти