Сервісний центр
TiRex
Сервісний центр
Каталог товарів

Прожектор ONE LED ultra 30 Вт з датчиком руху (254741)

Код: U0818457
Є в наявності
267 грн
Основні характеристики:
Виробник: ONE LED
Датчик руху: є
Клас захисту: IP65
Потужність: 30 Вт
Призначення: ліхтар, для освітлення вхідних дверей та воріт, для освітлення паркінгів, для зовнішнього освітлення будівель, для освітлення вулиць, для освітлення парків, для висвітлення рекламних конструкцій, для освітлення складських приміщень, для внутрішнього освітлення приміщень
Світловий потік: 2520 лм
Тип: прожектор вуличний світлодіодний
Тип монтажу: підвісний
Всі характеристики
Опис

Прожектор світлодіодний ONE LED ultra 30 Вт з датчиком руху — призначений для: підсвічування вітрин, банерів, бордів, вивісок, малих архітектурних споруд, фонтанів, точкового підсвічування експонатів виставки, картин та інших витворів мистецтва. Підсвічування приміщень малих за площею: комор, підвалів, гаражів, підсобних приміщень; точкове підсвічування робочого місця, елемента автоматизованого процесу на виробництві тощо. Світлодіодні прожектори є чудовою альтернативою традиційним джерелам світла. Основна перевага світлодіодного прожектора — це яскраве світіння при малому споживанні електричної енергії.

Датчик руху
Ця модель обладнана автоматичним датчиком, який вмикає світло в разі виявлення руху біля прожектора, що забезпечує наявність освітлення тільки тоді, коли воно потрібне, і подовжує термін служби прожектора. Дальність спрацювання від 4 до 10 метрів, кут охоплення — 90°. На датчику можна налаштувати відстань виявлення від 4 до 10 метрів. Регулюється чутливість до освітлення — в який час доби буде працювати датчик. Регулюється таймер спрацьовування датчика.

Налаштування датчика
TIME - встановлення тривалості спрацьовування. (3 сек ~ 480 сек)SENS - встановлення дальності детектування. (4м - 10м)LUX - налаштування зовнішнього освітлення (3 - 2000Lux). (для "SUN" датчик працює протягом усього дня; для "MOON" датчик працює тільки вночі).

Вбудовані світлодіоди створюють інтенсивний суцільний світловий потік, передають природні відтінки предметів і не мерехтять. Завдяки куту розсіювання в 120° прожектор світить спрямовано. Так, наприклад, під час підсвічування фасадів спрямоване світло підкреслює деталі, форму і розмір об'єктів, що дає змогу розглядати дрібні частини. Регулювання напрямку світіння прожектора здійснюється за допомогою поворотного кронштейна. Ця модель здатна безперебійно й ефективно функціонувати за температур від -20 °C до +50 °C. Хороша герметизація прожектора передбачає повний захист від проникнення пилу і вологи з усіх напрямків.

Технічні характеристики:

  • З датчиком руху
  • Потужність: 30 Вт
  • Джерело живлення: від мережі 220 В
  • Напруга: 230 В ±10 %
  • Спосіб монтажу: кронштейн
  • Колірна температура: 6500К
  • Світловий потік: 2520 Лм
  • Кут світлового потоку: 120°
  • Термін служби: 20000 г
  • Клас захисту: IP65
  • Матеріал корпусу: Алюмінієвий
  • Колір: сірий
  • Робоча температура: -40°C ~ +40°C
  • Розміри: 16.1 x 12.6 x 2.8 см
  • Вага: 316 г
Характеристики
Основні характеристики
Виробник ONE LED
Датчик руху є
Клас захисту IP65
Потужність 30 Вт
Призначення ліхтар, для освітлення вхідних дверей та воріт, для освітлення паркінгів, для зовнішнього освітлення будівель, для освітлення вулиць, для освітлення парків, для висвітлення рекламних конструкцій, для освітлення складських приміщень, для внутрішнього освітлення приміщень
Світловий потік 2520 лм
Тип прожектор вуличний світлодіодний
Тип монтажу підвісний
Живлення
Джерело живлення електромережа
Напруга 220-240 В
Додатково
Особливості вологозахищений, кабель без вилки
Фізичні характеристики
Розмір 16.1 x 12.6 x 2.8 см
Інші характеристики
Гарантія, міс 12
Кількість світлодіодів 36 шт
Температура світла 6500 K
Артикул 254741
Країна виробництва Китай
Кут розсіювання 120°
Модель ultra 30 Вт з датчиком руху
Лампа
Строк служби 30 000 годин
Параметри оточуючого середовища
Робоча температура -20°C - +40°C
Функції та датчики
Датчик освітлення є
Вас також можуть зацікавіти