Сервісний центр
TiRex
Сервісний центр
Каталог товарів

Навушники Beyerdynamic Amiron wireless Black (285299)

Код: U0756218
Є в наявності
31356 грн
Основні характеристики:
Виробник: Beyerdynamic
Інтерфейс підключення: Bluetooth
Кількість jack(ів): 1
Опір навушників: 32 Ом
Підключення: бездротове
Призначення: для телефону, для ноутбука
Чутливість: 100 дБ
Особливості: персоналізацією звуку від mosayc і сенсорним керуванням
Всі характеристики
Опис

AMIRON WIRELESS — це висококласні навушники з Bluetooth та ідеальною якістю звуку, яка досягається завдяки технології Tesla з Bluetooth-передаванням топкласу (Qualcomm® aptX™ HD und AAC).

Навушники акустично адаптуються до слуху користувача завдяки інтегрованій технології персоналізації звуку і тому забезпечують ідеальний звук незалежно від використовуваного пристрою. Персоналізація через застосунок beyerdynamic MIY: ви можете створювати звуковий профіль, настроювати чутливість тачпада, фіксувати щодня власні «слухові» звички — все неймовірно просто.

Неперевершений комфорт під час використання досягається завдяки збалансованому контактному тиску й ідеальній посадці. Навушники зроблені в Німеччині з високоякісних матеріалів, що обіцяє довговічність і бездоганну якість виготовлення. aptX™ — торгова марка компанії Qualcomm Technologies International, Ltd., зареєстрована в США та інших країнах.

З навушниками Amiron wireless все, що ви відчуваєте, — це тільки музика.
Пориньте в захопливий, об'ємний і реалістичний звук.

Дім завжди був ідеальним місцем для насолоди музикою. Тепер, з навушниками Amiron wireless, ваша музика отримала простір для розкриття всього свого потенціалу і слідуватиме за вами. Без проводів. З найкращою якістю звуку.

Насолоджуйтесь улюбленою музикою по-новому
Відкривайте для себе улюблені пісні знову і знову з передовим застосунком beyerdynamic MIY ("Make it yours"). Серцем MIY є відзначена нагородами функція персоналізації звуку, розроблена Mimi Hearing Technologies. Сертифікований тест дає вам змогу аналізувати ваш власний процес прослуховування музики. Навушники Amiron wireless адаптують звук точно під ваш звуковий профіль, вражаючи морем деталей, про існування яких ви раніше навіть не підозрювали.
Насолоджуйтесь музикою без проводів і компромісів
Робочий стіл, кухня або крісло — тепер музика слідуватиме за кожним вашим рухом. Без проводів. Але з найкращою якістю звуку. Навушники Amiron wireless вражають неймовірною легкістю експлуатації завдяки інтуїтивному тачпаду і чудовому Bluetooth-передаванню. Вони підходять для найкращих доступних кодерів-декодерів: Qualcomm® aptX HD™ і Apple AAC — plus aptX™ LL для передавання аудіо з мінімальною можливою затримкою під час перегляду ТБ або відео. Навушники оптимізовані для аудіо високої роздільної здатності *.
Для незабутнього музичного досвіду
Музика, яка зворушує вас до самого серця, нарешті, може вирушити з вами в дорогу. Навколишній простір оживає з об'ємом і деталями, які вражають уяву, завдяки легендарній технології Tesla. За дві секунди після того, як зручні амбушури торкнулися ваших вух, ви поринете в об'ємні та реалістичні звуки, що захоплюють дух, які продукують Amiron wireless — від глибоких і чітких басів до щільної та природної середини й шовково-легких верхніх частот.

Усе, що ви відчуваєте, — музика
З навушниками Amiron wireless все, що ви відчуваєте, — це музика. Упродовж багатьох годин. Це можливо завдяки десятиліттям досвіду проєктування навушників для музикантів, звукорежисерів і меломанів. Результат: максимальний комфорт під час використання завдяки збалансованому контактному тиску й ідеальній посадці.
Нескінченне задоволення від експлуатації
Навушники Amiron wireless надихатимуть вас тривалий час — і це те, що ви відчуєте з першого дотику до них. І з другого. І так рік у рік. Це відчуття бездоганної майстерності, вкладеної в продукт ручної роботи, вироблений у Німеччині, й непорушної якості обраних матеріалів, як-от м'яке наголов'я від Alcantara® і тонкі алюмінієві деталі.

Характеристики
Основні характеристики
Виробник Beyerdynamic
Інтерфейс підключення Bluetooth
Кількість jack(ів) 1
Опір навушників 32 Ом
Підключення бездротове
Призначення для телефону, для ноутбука
Чутливість 100 дБ
Додатково
Особливості персоналізацією звуку від mosayc і сенсорним керуванням
Також шукають великі, з управлінням
Фізичні характеристики
Вага 380 г
Колір Black
Конструкція повнорозмірні
Інші характеристики
Bluetooth кодеки APTX
Акустичне оформлення закриті
Гарантія, міс 24
Діапазон відтворюваних частот 5 - 35000 Гц
Матеріал амбушур велюр
Наявність мікрофону без мікрофону
Також навушники бездротові
Артикул 285299
Країна виробництва Китай
Модель Amiron wireless Black
Тип випромінювача динамічний
Тип кріплення наголов'я
Вас також можуть зацікавіти