Сервісний центр
TiRex
Сервісний центр
Каталог товарів

Смарт-годинник Mibro Watch GS Pro Black (XPAW013) (1053831)

Код: U0934260
Є в наявності
2999 грн
Основні характеристики:
Виробник: Mibro
Додаткові функції: керування музичним плеєром, будильник, пошук телефону, вбудований мікрофон, вбудований динамік
Рівень захисту: 5ATM
Тип: унісекс
Форма годинника: круглі
Діагональ дисплея: 1.43"
Роздільна здатність: 466 х 466
Сенсорний екран: так
Всі характеристики
Опис
Ідеальний баланс стилю та функціональності

Завдяки харизматичному спортивному дизайну з круглим циферблатом смарт-годинник Mibro Watch GS Pro виглядає дуже сучасно і чудово поєднується з будь-яким стилем в одязі. Цей стильний аксесуар повністю змінить ваше уявлення про здоровий та активний спосіб життя. 105 спортивних режимів допоможуть завжди залишатися у формі, годинник вимірює основні показники здоров'я, а ще з ним ви не пропустите важливий дзвінок або повідомлення і зможете розплатитися на касі безконтактним способом. За підтримки 5 систем позиціонування, включаючи GPS, ви не заблукаєте в незнайомій місцевості. Завдяки потужній батареї годинник працює до 20 днів у стандартному режимі без необхідності в підзарядці.

Сучасний стиль. Міцний корпус

Смарт-годинник Mibro Watch GS Pro чудово виглядає і з діловим костюмом, і зі спортивною формою. Завдяки тому, що годинник укладений в корпус з нержавіючої сталі 316L, що і класичні годинники високого класу, він виглядаєь дуже стильно і надійно. Приємний на дотик міцний і м'який нейлоновий/силіконовий ремінець ідеально гармонує із загальним стилем.

Яскравий інформативний дисплей

1.43-дюймовий круглий AMOLED дисплей містить багато корисної інформації, яка легко зчитується з одного погляду. Завдяки високій яскравості та роздільній здатності 461 ppi зображення на екрані виглядає чітко і комфортно сприймається навіть у сонячну погоду. Високочутливий датчик освітлення автоматично регулює яскравість дисплея, щоб вам було зручно користуватися девайсом за будь-якого освітлення.

Годинник Mibro готовий до подорожей

Завдяки підтримці 5 супутникових систем позиціонування ви завжди зможете дізнатися про своє точне місце розташування та отримати маршрут тренування на відкритому повітрі. Годинник використовує потужну антену, яка якісно вловлює супутникові сигнали та забезпечує більш точне позиціонування в будь-якому місці. Завдяки вбудованим висотоміру та барометру ви зможете краще орієнтуватися на незнайомій місцевості.

Контроль самопочуття 24/7

Оновлений високоточний сенсор 4PD стежить за вашим самопочуттям та цілодобово контролює основні показники здоров'я: рівень насичення крові киснем та частоту серцевого ритму. Так ви зможете контролювати свої навантаження та виявляти проблеми зі здоров’ям на ранніх стадіях, щоб вчасно звернутися за кваліфікованою допомогою.

Mibro пропагує активний спосіб життя

Для професійної обробки спортивних досягнень використовуйте один із вбудованих 105 режимів тренувань. Після закінчення тренування дізнайтеся професійну думку про стан вашого організму: годинник відображає такі спеціалізовані дані, як VO 2 Max та час відновлення.

Більше часу на роботу, менше на підзарядку

Повного заряду батареї вистачить приблизно на 20 днів роботи Mibro Watch GS Pro у стандартному режимі та понад 60 днів у базовому режимі. Ви точно не загубитеся в незнайомому місці, адже при активній GPS-навігації годинник працює до 17 годин, а якщо ви використовуєте його в режимі розмови, то годинник пропрацює до 11 годин – не гірше за будь-який смартфон.

Якість нічного відпочинку під контролем

Годинник Mibro Watch GS Pro вимірює основні показники під час сну і вранці повідомляє вам, наскільки ви готові до майбутнього дня. У додатку, що спеціалізується на оцінці якості сну, ви знайдете докладну аналітику і дізнаєтеся про загальні проблеми зі сном, на які варто звернути увагу.

Дзвінки без смартфона та багато іншого

Завдяки вбудованому динаміку ви зможете відповідати на дзвінки навіть тоді, коли ваш смартфон не у вас в руках, наприклад, під час тренування у спортзалі. З цим розумним годинником вам доступна велика кількість корисних функцій, які зроблять ваше повсякденне життя комфортнішим. Здійснюйте безконтактні платежі, керуйте музикою та камерою смартфона, стежте за емоціями та контролюйте стрес, користуйтеся допомогою голосового помічника, використовуйте калькулятор, таймер та будильник та ще багато всього.

Характеристики
Основні характеристики
Виробник Mibro
Додаткові функції керування музичним плеєром, будильник, пошук телефону, вбудований мікрофон, вбудований динамік
Рівень захисту 5ATM
Тип унісекс
Форма годинника круглі
Дисплей
Діагональ дисплея 1.43"
Роздільна здатність 466 х 466
Сенсорний екран так
Тип дисплея кольоровий
Тип матриці AMOLED
Процесор
Модель процесора SF32LB563
Кількість ядер 2
Функції пам'яті
Вбудована пам'ять 512 МБ
Оперативна пам'ять 64 МБ
Порти і роз'єми
Інтерфейси підключення Bluetooth
Програмне забезпечення
Операційна система пропріетарна
Живлення
Тип зарядки магнітний з'єднувач
Фізичні характеристики
Матеріал корпусу метал
Вага 58.2 г
Захист корпусу від води
Колір корпусу чорний
Колір ремінця чорний
Інші характеристики
Гарантія, міс 12
Артикул 1053831
Датчики акселерометр, гіроскоп, крокомір, барометр, компас, SpO2, пульсометр
Країна виробництва Китай
Модель Watch GS Pro Black (XPAW013)
Акумулятор
Ємність аккумулятору 460 мАг
Функції та датчики
Датчик освітлення є
Моніторинг відстеження сну, фізичної активності, пройденої відстані, кількість спалених калорій, швидкість руху, Оксиметр
Повідомлення SMS, виклики, події календаря, соціальні мережі, електронна пошта, MMS, низький заряд гаджета
Операційна система
Сумісна ОС iOS, Android
Вас також можуть зацікавіти