Сервісний центр
TiRex
Сервісний центр
Каталог товарів

Рамка номерного знака WINSO хром (142000)

Код: U0799078
Є в наявності
146 грн
Основні характеристики:
Виробник: WINSO
Додаткові характеристики: 1 шт
Особливості: без написів
Колір: сріблястий
Матеріал: метал
Гарантія, міс: 0
Артикул: 142000
Країна виробництва: Польща
Всі характеристики
Опис
Рамка номерного знака, один з важливих елементів екстер'єру вашого автомобіля. За допомогою рамки, номерний знак кріпиться до кришки багажника, або до бампера авто. Також призначений для автомобілів з контурними бамперами, для кріплення номерних знаків на причеп. Рамка номерного знака захистить ваші номери і кузов від пошкоджень. Запобігає вібрації номерного знака і пошкодження фарби автомобіля. Рамки номерного знака бувають універсальні або розроблені для конкретної моделі автомобіля. Рамки виготовляються з різного матеріалу: нержавіючої сталі, хромовані, пластик, поліпропілен, силікон.
Рамка номерного знака універсальна Winso 142000. Це автомобільний аксесуар, який утримує і зберігає державний номерний знак на місці. Підходить для усіх моделей автомобілів, для номерних знаків міжнародного стандарту. Рамка номерного знака міцна і проста в установці на відповідні стандартні кріплення автомобіля. Ця рамка тонка, гладка, хорошої якості, зроблена з нержавіючої сталі. Стійка до атмосферних впливів.
Рамка номерного знака відмінне доповнення та аксесуар до вашого автомобіля. Підходить для додання вашому автомобілю індивідуального виду.
Характеристики
Основні характеристики
Виробник WINSO
Додаткові характеристики 1 шт
Додатково
Особливості без написів
Фізичні характеристики
Колір сріблястий
Матеріал метал
Інші характеристики
Гарантія, міс 0
Артикул 142000
Країна виробництва Польща
Модель хром
Вас також можуть зацікавіти