Сервісний центр
TiRex
Сервісний центр
Каталог товарів

Щітка склоочисника Valeo 574108

Код: U0505115
Є в наявності
282 грн
Основні характеристики:
Виробник: Valeo
Кріплення: Hook (9х4)
Тип: каркасний
Особливості: додаткові адаптери
Гарантія, міс: 0
Довжина 1: 380 мм
Сезонність: літо
Артикул: 574108
Всі характеристики
Опис

На сьогоднішній день бренд Valeo включає в себе групу компаній, які розробляють і випускають автомобільні комплектуючі. Продукцію даного бренду випускають 132 заводи, які розташовані в різних країнах світу. Власні дослідні центри, чітко налагоджена система логістики і жорсткий контроль якості на всіх етапах виробництва, забезпечують стабільний попит на готову продукцію, як в Україні, так і за її межами.

Каркасний двірник Valeo 574108 380мм виготовлений з високоякісної сировини на сучасному обладнанні. Металевий каркас склоочисника покритий декількома шарами фарби, що робить його стійким до корозії протягом тривалого проміжку часу. Велика кількість точок притиску леза до вітрового скла автомобіля, забезпечує високу якість очищення не залежно від радіуса кривизни скла. Незалежний механізм коромисел не допускає деформацію всього леза внаслідок деформації однієї з точок.

Гумка щітки склоочисника стійка до впливу агресивних компонентів омивача скла, вона не пересихає при попаданні сонячних променів і не дубіє на холоді, що гарантує ефективне очищення і вітрового скла.

Характеристики
Основні характеристики
Виробник Valeo
Кріплення Hook (9х4)
Тип каркасний
Додатково
Особливості додаткові адаптери
Інші характеристики
Гарантія, міс 0
Довжина 1 380 мм
Сезонність літо
Артикул 574108
Країна виробництва Китай
Модель 574108
Комплектація набора
Кількість в упаковці 1 шт
Вас також можуть зацікавіти