Сервісний центр
TiRex
Сервісний центр
Каталог товарів

Щітка склоочисника SWF 119523

Код: U0505091
Є в наявності
345 грн
Основні характеристики:
Виробник: SWF
Кріплення: Special
Тип: безкаркасний
Гарантія, міс: 0
Довжина 1: 280 мм
Сезонність: зима, літо
Артикул: 119523
Країна виробництва: Китай
Всі характеристики
Опис

Компанія SWF з 1927 року спеціалізується на виробництві автомобільних комплектуючих, в тому числі і склоочисників. На сьогоднішній день вона входить до складу всесвітньо відомого Valeo. Бренд SWF відомий розробкою і виробництвом двірників на американські та німецькі автомобілі.

Безкаркасні склоочисники SWF розроблялися, як для установки на сучасні автомобілі, так і для заміни класичних щіток каркасної конструкції. Характерною особливістю даної лінійки склоочисників є точне повторення форми скла автомобіля. Завдяки пружній металевій пластині, яка захована в кожусі, лезо двірника рівномірно притискається по всій довжині. Для підвищення якості очищення на високій швидкості, зовнішня частина двірника виготовлена у вигляді спойлера, який, за рахунок зміни зустрічного потоку повітря, забезпечує додатковий притиск гумки до скла. Дані склоочисники поставляються з різними видами адаптерів в комплекті в залежності від конкретної моделі.

При виготовленні гумки склоочисника, виробник використовує власну технологію Duoted, яка полягає в спільному використанні натурального і синтетичного матеріалу в одному лезі. Це дозволило істотно збільшити робочий ресурс і знизити шум від тертя.

Характеристики
Основні характеристики
Виробник SWF
Кріплення Special
Тип безкаркасний
Інші характеристики
Гарантія, міс 0
Довжина 1 280 мм
Сезонність зима, літо
Артикул 119523
Країна виробництва Китай
Модель 119523
Комплектація набора
Кількість в упаковці 1 шт
Вас також можуть зацікавіти