Сервісний центр
TiRex
Сервісний центр
Каталог товарів

Комплект ременя ГРМ SKF VKMA 02174

Код: U0760420
Є в наявності
2650 грн
Основні характеристики:
Виробник: SKF
Марка автомобіля: Fiat
Додатково: обвідний ролик , натяжний ролик , з кріпильними матеріалами
Ширина: 24 мм
Гарантія, міс: 0
Кількість зубців: 193 шт
Кількість ременів: 1
Артикул: VKMA 02174
Всі характеристики
Опис
Ремінь ГРМ - є одним з основних складових елементів газорозподільного механізму автомобіля, що відповідає за передачу обертання від колінчастого до розподільного валу, для введення/виведення безпосередньо повітряно-паливної суміші / вихлопних газів. З часом ремінь ГРМ може зношуватися, що може привести до неполадок ГРМ, або до більш серйозного ремонту двигуна при його обриві. З цієї причини, контроль стану та своєчасна заміна ременя ГРМ вкрай необхідна.
Комплект ременя ГРМ SKF VKMA 02174 дозволить замінити зношений ремінь ГРМ, забезпечуючи більш ефективну передачу обертання між розподілвалом і колінчастим валом, а також більш стабільну роботу газорозподільного механізму автомобіля. Всі елементи виконані з високоякісних матеріалів, забезпечуючи тривалий термін експлуатації деталі. Ремінь ГРМ має кількість зубців 193 шт. Ширина дорівнює 24 мм.
Компанія SKF – один з провідних виробників автозапчастин для двигунів автомобілів. Застосування передових технологій в розробці, виробництві автозапчастин, дозволяє випускати продукції високої якості та надійності, яка не поступається оригінальним запчастинам та відповідає міжнародним стандартам якості.
Характеристики
Основні характеристики
Виробник SKF
Марка автомобіля Fiat
Додатково
Додатково обвідний ролик , натяжний ролик , з кріпильними матеріалами
Фізичні характеристики
Ширина 24 мм
Інші характеристики
Гарантія, міс 0
Кількість зубців 193 шт
Кількість ременів 1
Артикул VKMA 02174
Країна виробництва Швеція
Модель VKMA 02174
Вас також можуть зацікавіти