Сервісний центр
TiRex
Сервісний центр
Каталог товарів

Аерозольна фарба для автомобіля New Ton 210 примула 400 мл (000000356)

Код: U0602006
Є в наявності
219 грн
Основні характеристики:
Виробник: New Ton
Тип: фарба
Колір: жовтий
Об'єм: 400 мл
Гарантія, міс: 0
Артикул: 000000356
Країна виробництва: Україна
Модель: 210 примула 400 мл
Всі характеристики
Опис

NewTon Лада 210 Примула неметалік - Автомобільна фарба.

Час висихання при температурі + 25ºС: 20-25 хв
Умови зберігання: кімнатна температура, далеко від джерел вогню і тепла
На кришці балону реальний зразок кольору емалі

Високоміцна алкідна емаль, посилена акрилатами. Утворює довговічне глянсове покриття стійке до механічних і атмосферних впливів. Не вигоряє на сонці і не втрачає блиску.
Розроблена спеціально для виконання дрібного ремонту, фарбування, реставрації лакофарбового покриття автомобілів, мотоциклів, моторолерів, велосипедів, снігоходів, сільськогосподарської техніки, дрібних плавзасобів (вище ватерлінії), у тому числі човнів, скутерів, катерів і т. П. Використовується також для фарбування металевих, скляних, дерев'яних, бетонних, деяких пластмасових поверхонь. Для зовнішніх та внутрішніх робіт.

Аерозольна фарба для авто використовується з метою реставрації, невеликого ремонту або підфарбовування. Купити АВТОФАРБИ і самостійно усунути пошкодження вигідніше і швидше, ніж це зроблять на СТО.
Автомобільна фарба в аерозолі випускається з урахуванням колірної гами автомобілебудівних заводів. Зазвичай код та назва кольору виробник вказує в сервісній книзі, а так само на кузові, під капотом, на стійці або всередині бардачка. Знаючи назву і номер лакофарбового покриття автомобіля, легко знайти балон потрібного кольору. На кожному балоні присутні номер кольору, його назву і оригінальний зразок автоемалі на кришці. Автомобільні фарби в аерозольній упаковці - зручний спосіб якісно підфарбувати автомобіль, не звертаючись на СТО.

Характеристики
Основні характеристики
Виробник New Ton
Тип фарба
Фізичні характеристики
Колір жовтий
Об'єм 400 мл
Інші характеристики
Гарантія, міс 0
Артикул 000000356
Країна виробництва Україна
Модель 210 примула 400 мл
Вас також можуть зацікавіти