Сервісний центр
TiRex
Сервісний центр
Каталог товарів

Килимок в салон PUFI CLASSIC HB (122317)

Код: U0667515
Є в наявності
822 грн
Основні характеристики:
Виробник: PUFI
Додаткові характеристики: протиковзне покриття
Колір: сірий
Матеріал: гума
Вид килимків: універсальні
Гарантія, міс: 0
Артикул: 122317
В комплекті: 4 шт
Всі характеристики
Опис

Гумові (каучукові) килимки Pufi розроблені з урахуванням аспектів безпеки при керуванні автомобіля та інших кліматичних умов регіонів, в яких ця продукція використовується. Каучукові килимки Pufi розроблені для універсального застосування.

Особливості:

  • Універсальні контури розроблені на базі оригінальних килимків 25-ти найпопулярніших автомобілів 2004-2009 р.р. випуску.
  • Дизайн контурів зберігає оригінальний вид килимків. У разі підрізування по контурах зберігається форма та модель килимків.
  • Вся нова колекція зроблена з функціональною фіксацією. Фіксація, встановлена на килимку водія, забезпечує міцну та безпечну установку килимка в салоні автомобіля. Килимки не ковзають у салоні, і не закочуються під педалі, вони забезпечують безпеку водію та всім пасажирам.
  • Килимки забезпечені протиковзким покриттям на звороті. Завдяки унікальному дизайну цього покриття килимки щільно фіксуються в салоні вашого автомобіля.
  • Килимки Pufi з високими бортами висотою 15 мм, що перешкоджають попаданню вологи, снігу, сміття в салон автомобіля – дуже практичні для автовласника. Передні килимки утримують приблизно 1 л рідини.
  • На задніх килимках Pufi додається перемичка. Дизайн перемички розроблений із універсальними контурами для кращої відповідності під будь-яку модель автомобіля.

Каучукові килимки Pufi відповідають стандартам якості ОЕМ. Ці килимки пройшли всі спеціальні тестування та випробування на перевірку якості. Високоякісна сировина та відмінна обробка продукту роблять килимки стійкими до стирання та знебарвлення, вони не видають неприємного запаху.

Унікальний дизайн надає дуже динамічного, привабливого і сучасного вигляду килимкам і салону автомобіля.

Відповідно до вимог глобальних автовиробників щодо уникнення ризиків ракових захворювань та збереження навколишнього середовища, колекція килимків Pufi не містить ПВХ або вторинну переробку.


Штрихкод EAN-13: 8693217122317

Характеристики
Основні характеристики
Виробник PUFI
Додаткові характеристики протиковзне покриття
Фізичні характеристики
Колір сірий
Матеріал гума
Інші характеристики
Вид килимків універсальні
Гарантія, міс 0
Артикул 122317
В комплекті 4 шт
Країна виробництва Туреччина
Модель CLASSIC HB
Вас також можуть зацікавіти