Сервісний центр
TiRex
Сервісний центр
Каталог товарів

Дроти для запуску для автомобіля WINSO 500А, 3,5м (138510)

Код: U0799695
Є в наявності
583 грн
Основні характеристики:
Виробник: WINSO
Гарантія, міс: 0
Максимальний струм: 500 А
Артикул: 138510
Довжина: 3.5 м
Країна виробництва: Польща
Модель: 500А, 3,5м
Всі характеристики
Опис
Пускові дроти повинні бути в арсеналі кожного водія. З настанням холодної пори року в умовах регулярного міського руху, акумуляторна батарея автомобіля не встигає заряджатися повністю. Після морозної ночі автомобілю може не вистачити заряду, щоб запустити двигун. У такій ситуації можна вдатися до екстреної допомоги старт-кабелю, щоб дістатися до місця, де можна провести необхідну зарядку.
Пусковий провід Winso 138510 підійде для використання на сучасних позашляховиках оснащених двигунами середнього і великого об'єму. Довжини кабелю вистачить для комфортного монтажу. Даний набір проводів для прикурювання має ізоляційний шар, який стійкий до тривалого впливу негативних температур повітря, він зберігає свою м'якість і еластичність при -40°С. Ручки клемних затискачів також мають ізоляційний шар, для безпечного використання.
При підключенні пускових проводів обов'язково дотримуйтесь полярності, в іншому випадку постраждає бортова мережа автомобіля. Після закріплення крокодилів на клемах акумуляторів, необхідно завести авто із зарядженою батареєю і дати їй попрацювати кілька хвилин, потім можна заводити другий автомобіль і відключати дроти прикурювання.
Характеристики
Основні характеристики
Виробник WINSO
Інші характеристики
Гарантія, міс 0
Максимальний струм 500 А
Артикул 138510
Довжина 3.5 м
Країна виробництва Польща
Модель 500А, 3,5м
Вас також можуть зацікавіти