Сервісний центр
TiRex
Сервісний центр
Каталог товарів

Трос буксирувальний WINSO 3т, 4м (133400)

Код: U0802946
Є в наявності
153 грн
Основні характеристики:
Виробник: WINSO
Матеріал: поліестер
Ширина: 60 мм
Гарантія, міс: 0
Різновид: стрічка
Артикул: 133400
Довжина: 4 м
Країна виробництва: Польща
Всі характеристики
Опис
Буксирувальний трос Winso 133400 витягне і витримає автомобіль, що безнадійно застряг. Виконаний по стрічковому типу, він має ряд переваг як в зберіганні, так і у використанні.

Трос має відповідну під правила ПДР України довжину - 4 м. Це мінімально допустима довжина, при якій можливість в'їхати в автомобіль, що буксирує мінімальна, через нормального відстані. Також при поворотах в обмеженому просторі трос не повинен буде волочитися по землі, на відміну від більш довгих аналогів (7 + м). Завдяки ширині снасті навантаження рівномірно розподіляється по площині, що послаблює ступінь зносу. Максимальне тягове зусилля знаходиться на рівні 3 т. Важливо розуміти, що для надійної зчіпки автомобіль повинен важити вдвічі менше максимального навантаження, так як слід враховувати імпульсні ривки при рушанні з місця, при яких навантаження на трос значно зростає.

Трос виконаний з поліпропілену - еластичного і міцного матеріалу. При більш низькій ціні в порівнянні з іншими полімерами, показники міцності і еластичності схожі. Також такий матеріал більш термостійкий, на відміну від аналогів. Варто пам'ятати про слабке місце поліпропілену - ультрафіолетове випромінювання. Це звичайно ж не означає, що сонячним днем при буксируванні він порветься. Просто на сонці трос з такого матеріалу краще не зберігати, це прискорить знос матеріалу.
Характеристики
Основні характеристики
Виробник WINSO
Фізичні характеристики
Матеріал поліестер
Ширина 60 мм
Інші характеристики
Гарантія, міс 0
Різновид стрічка
Артикул 133400
Довжина 4 м
Країна виробництва Польща
Модель 3т, 4м
Навантаження 3 Т
Тип кріплення гак - гак
Вас також можуть зацікавіти