Сервісний центр
TiRex
Сервісний центр
Каталог товарів

Автомобільна серветка SAPFIRE 35x40 см SA-226 (401141)

Код: U0667611
Є в наявності
272 грн
Основні характеристики:
Виробник: SAPFIRE
Колір: сірий
Розміри: 35 x 40 см
Гарантія, міс: 0
Артикул: 401141
Країна виробництва: Україна
Модель: 35x40 см SA-226
Кількість в упаковці: 1 шт
Всі характеристики
Опис

Серветка двостороння з мікрофібри та штучної замші SA-226 SAPFIRE 2 in 1 Microfiber Dust&Polish Cloth (401141)

Двостороння серветка 2 в 1. Використовуйте пухнасту і м'яку з високим ворсом сторону видалення пилу та надання блиску шкіряному салону або пластиковим деталям інтер’єру автомобіля. Сторона із штучної замші ідеально підходить для полірування вікон, дзеркал, хрому та інших чутливих до відбитків та забруднень поверхонь, а також для нанесення будь-яких захисних покриттів. По периметру серветки є ідеально гладкий шовковий кант, який особлибо дбайливо ставиться до лакофарбового покриття Вашого транспортного засобу.

Не залишає подряпин. Безпечна для використання на всіх видах поверхонь. Звичайні серветки можуть пошкодити лакофарбове покриття Вашого автомобіля, але наші супер м’які серветки з шовковими краями показують ідеальний результат без подряпин.

Преміальна серветка з мікрофібри із щільністю понад 600 г/м2 - викиньте свої старі бавовняні ганчірки. Щодо детейлінгу автомобіля, професіонали знають, що мікрофібра - це шлях у майбутнє. У той час як бавовна просто відштовхує бруд і воду, мікрофібра вбирає, піднімає та залишатє їх всередині розщеплених волокон, що сприяє більш кращому очищенню та висушуванню. 

Серветка двостороння з мікрофібри SAPFIRE SA-226 найкращий вибір для прибирання Вашого автомобіля. Швидке та ефективне чищення будь-яких забруднень, поглинання бруду та вологи з поверхні під час мийки. Ідеально підходить для будь-якого транспортного засобу, не залишає смуг та подряпин.
Довговічність і витривалість. Інші рушники, як правило, рвуться після декількох циклів прання. Ця серветка із сучасного матеріалу – мікрофібра – витримує велику кількість циклів прання, не втрачаючи своїх чудових властивостей. Більш витривалий термін експлуатації серветок - означає, що ви економите свій час та кошти.

Важливо! Не прати в пральній машині з іншими промовами. Не використовувати відбілювачі з хлором, кондиціонери та пом'якшувачі, оскільки вони знижують поглинаючі властивості мікрофібри. Температурний режим прання 40 °С. Не віджимати і не сушити в пральній машині, на батареї та під прямим сонячним промінням. Не прасувати.

Штрихкод EAN13: 4823101401141

Характеристики
Основні характеристики
Виробник SAPFIRE
Фізичні характеристики
Колір сірий
Розміри 35 x 40 см
Інші характеристики
Гарантія, міс 0
Артикул 401141
Країна виробництва Україна
Модель 35x40 см SA-226
Комплектація набора
Кількість в упаковці 1 шт
Вас також можуть зацікавіти