Сервісний центр
TiRex
Сервісний центр
Каталог товарів

Автомобільна серветка SAPFIRE 35x40 см SA-225 (401134)

Код: U0667610
Є в наявності
238 грн
Основні характеристики:
Виробник: SAPFIRE
Колір: сірий
Розміри: 35 x 40 см
Гарантія, міс: 0
Артикул: 401134
Країна виробництва: Україна
Модель: 35x40 см SA-225
Кількість в упаковці: 1 шт
Всі характеристики
Опис

Серветка двостороння з мікрофібри та текстильної сітки SA-225 SAPFIRE 2 in 1 Microfiber Scrub&Cleaning Cloth (401134)

Двостороння серветка 2 в 1. Використовуйте махрову сторону видалення пилу та бруду з кузова автомобіля. Сторона із текстильної сітки призначена для видалення залишків комах, соку дерев та інших забруднень, які важко видмиваются з вікон, дзеркал, хрому та інших гладких поверхонь.

Не залишає подряпин. Безпечна для використання на всіх видах поверхонь. Звичайні серветки можуть пошкодити лакофарбове покриття Вашого автомобіля, але наші суперм’які серветки з атласними краями забезпечують ідеальну роботу без подряпин. Преміальна серветка з мікрофібри із щільністю понад 600 г/м2 - викиньте свої старі бавовняні ганчірки. Щодо детейлінгу автомобіля, професіонали знають, що мікрофібра - це шлях у майбутнє. У той час як бавовна просто виштовхує бруд і воду, мікрофібра буде вбирати, піднімати і залишати їх всередині волокон для більш кращого очищення та висушування. 

Серветка двостороння з мікрофібри та текстильної сітки SAPFIRE SA-225 найкращий вибір для прибирання Вашого автомобіля. Швидке та ефективне чищення будь-яких забруднень, поглинання бруду та вологи з поверхні під час мийки. Ідеально підходить для будь-якого транспортного засобу, не залишає смуг та подряпин.

Довговічність і витривалість. Інші рушники, як правило, рвуться після декількох циклів прання. Ця серветка із сучасного матеріалу – мікрофібра – витримує велику кількість циклів прання, не втрачаючи своїх чудових властивостей. Більш витривалий термін експлуатації серветок - означає, що  ви економите свій час та кошти.

Важливо! Не прати в пральній машині з іншими речами. Не використовувати відбілювачі з хлором, кондиціонери й пом'якшувачі, так як вони знижують поглинаючі властивості мікрофібри. Температурний режим  прання 40 °С . Не віджимати і не сушити в пральній машині, на батареї та під прямим сонячним промінням. Не прасувати.

Штрихкод EAN13: 4823101401134

Характеристики
Основні характеристики
Виробник SAPFIRE
Фізичні характеристики
Колір сірий
Розміри 35 x 40 см
Інші характеристики
Гарантія, міс 0
Артикул 401134
Країна виробництва Україна
Модель 35x40 см SA-225
Комплектація набора
Кількість в упаковці 1 шт
Вас також можуть зацікавіти