Сервісний центр
TiRex
Сервісний центр
Каталог товарів

Цифровий фотоапарат Fujifilm X-S20 + XF16-50 mmF2.8-4.8 R LM WR Kit Black (16843129)

Код: U0951893
Є в наявності
78899 грн
Основні характеристики:
Виробник: Fujifilm
Тип живлення: np-w235
Тип фотокамер: Бездзеркальні
Загальна кількість пікселів: 21.6 Mpx
Захист від пилу: так
Розмір матриці: 2.5 х 15.6 мм
Число ефективних пікселів: 26.1 Mpx
Байонет: FUJIFILM X
Всі характеристики
Опис

Дослідіть невидимий світ

Візьміть X-S20 із собою на край Землі та назад. Легка камера, коли вона потрібна, і зникаюча в рюкзаку, коли не потрібна. Компактна і легка камера X-S20 не займе багато місця у вашій сумці - її малий розмір дозволяє досягти значних результатів. Будьте готові поділитися своєю історією з усім світом: X-S20 оснащена акумулятором підвищеної ємності, який не відстане, доки ви не зробите ідеальний знімок.

Компактний корпус

X-S20 має велику та зручну рукоятку, характерну для серії X-S, а також ємний акумулятор NP-W235 та п'ятиосьову систему стабілізації зображення всередині корпусу (IBIS), що забезпечує компенсацію до 7.0 стопів. Незважаючи на це, маса корпусу камери складає лише 491 г.

Матриця X-Trans CMOS 4 із заднім підсвічуванням та роздільною здатністю 26.1 Мп

X-S20 оснащена матрицею X-Trans CMOS 4 із заднім підсвічуванням. Маючи роздільну здатність 26.1 МП, камера X-S20 здатна сфотографувати найнезвичайніші пригоди та повсякденні моменти завдяки унікальному набору фільтрів, що контролюють муар і несправжні кольори для отримання зображень, які допоможуть вам поділитися своїм справжнім творчим баченням. Заднє підсвічування підвищує якість зображення та знижує рівень шуму.

Моделювання фільмів

19 режимів імітації плівки у камері X-S20 відтворюють аналоговий вигляд класичних фотоплівок, розроблених компанією Fujifilm понад 85 років тому. Відтворіть класичні кольори та тони, якими славиться компанія Fujifilm, або додайте художнє чуття, щоб створити свою спадщину.

Велика батарея

X-S20 не припинить роботу в розпал вашої чергової пригоди: ємність акумулятора в порівнянні з X-S10 збільшилася більш ніж в два рази - з 325 до 750 кадрів. Чи потрібен акумулятор, якого вистачить на весь день? Переведіть X-S20 в економічний режим та збільште час автономної роботи до 800 кадрів.

Висока продуктивність

Процесор X-Processor 5 оснащений функцією автофокусування виявлення об'єктів, створеної з використанням технології штучного інтелекту Deep-Learning. Тепер X-S20 може автоматично визначати та відстежувати широкий спектр об'єктів, включаючи тварин, птахів, автомобілі, мотоцикли, велосипеди, літаки, поїзди, комах та безпілотники, що дозволяє фотографам зосередитися на композиції та творчості, будучи впевненими в тому, що X-S20 точно відстежить фокус.

Оновлений алгоритм автофокусування

У X-S20 реалізований покращений алгоритм передбачення автофокусу, що забезпечує стабільне фокусування навіть при зйомці об'єктів, що безперервно рухаються. Поліпшення в роботі автофокусу найбільш помітні при зонному автофокусуванні та у складних низькоконтрастних ситуаціях.

IBIS 7.0 стопів

X-S20 дозволяє комфортно знімати з рук навіть у темну пору доби, що ідеально підходить для північних нападів натхнення. Завдяки 5-осьовій внутрішньокорпусній системі стабілізації зображення X-S20 забезпечує до семи стопів стабілізації зображення для стійких знімків та відео.

Новий режим Auto

Режим Auto, що дозволяє камері автоматично розпізнавати/встановлювати оптимальні налаштування зйомки для конкретного сюжету, оснащений новою функцією автоматичного виявлення об'єкта. При виборі Auto на диску вибору режимів камера автоматично виявляє об'єкт зйомки та відстежує його, зберігаючи у фокусі. Це позбавляє необхідності налаштовувати параметри виявлення об'єкта, роблячи зйомку ще більш комфортною.

Новий режим Vlog

Чи готові створити ідеальний момент? Встановіть диск режимів X-S20 у нове положення Vlog, і ви зможете легко змінювати налаштування камери за допомогою сенсорного екрана під час зйомки відео.

Режим пріоритету продукту

Ви знімаєте відеоролик про продукт або його розпакування? При включенні режиму Product Priority фокус природно переходить з вашого обличчя на об'єкт перед вами - начебто у вас є вбудований помічник.

Режим розфокусування фону

Не варто думати про технічні деталі. Увімкніть режим розфокусування фону для виділення фону. Досягніть кінематографічного ефекту одним рухом пальця.

Штативна рукоятка TG-BT1

Потрібна допомога при зйомці селфі та малокутових знімків? Штативна рукоятка TG-BT1 робить роботу з X-S20 зручнішою. Ви навіть можете керувати X-S20 за допомогою вбудованих в ручку елементів управління.

Підтримка FUJIFILM XApp

Камера X-S20 працює з новою програмою "FUJIFILM XApp", яка розширює можливості підтримки вашої фотографічної діяльності. Зображення з камери можна передавати бездротовим і переглядати на смартфоні, а також керувати X-S20 дистанційно з програми.

Внутрішній запис 6.2K/30p 4:2:2 10-біт

X-S20 має передові характеристики відеозйомки в компактному і легкому корпусі, дозволяючи створювати приголомшливі відеоролики з внутрішньою роздільною здатністю до 6.2K при 30P у форматі 4:2:2 з 10-бітовим кольором. У поєднанні з відео 4K/60P та високошвидкісним відео 1080/240P ви тепер режисер.

Підтримка Webcam

Використати X-S20 як веб-камеру простіше простого. Просто підключіть X-S

Характеристики
Основні характеристики
Виробник Fujifilm
Тип живлення np-w235
Тип фотокамер Бездзеркальні
Сенсор
Загальна кількість пікселів 21.6 Mpx
Захист від пилу так
Розмір матриці 2.5 х 15.6 мм
Число ефективних пікселів 26.1 Mpx
Об'єктив(и)
Байонет FUJIFILM X
Комплектація фотоапарата документація, зарядний пристрій
Об'єктиви в комплекті XF16-50mm F2.8-4.8 R LM WR
Оптичний зум 3x
Підтримка змінних об'єктивів так
Система фокусування
Мінімальна відстань фокусування 24 мм
Режими автофокусування автоматичний, ручне
Ручне фокусування так
Тип автофокусу покадрове АФ / безперервне АФ / MF
Дисплей
Налаштування яскравості так
Поворотний екран так
Розмір ЖК-екрану 3"
Сенсорний екран так
Тип матриці X-Trans CMOS 4
Керування експозицією
Еквівалентна чутливість ISO 160 - 12800
Параметри зйомки
Автоспуск 2/10 с
Відео зі звуком є
Максимальний розмір фотографії 6240 х 4160
Налаштування балансу білого авто
Покадровая зйомка так
Режими зйомки серійна зйомка
Серійна зйомка так
Формат запису знімків JPEG, Tiff, RAW, HEIF
Видошукач
Корекція діоптрій є
Поле зору 100 %
Тип видошукача OLED
Спалах
Спалах вбудований
Пам'ять
Тип карток пам'яті SD/SDHC, SD, SDHC
Інтерфейси
Штативне гніздо стандартне
Додаткові функції
Бездротовий зв'язок Wi-Fi, Bluetooth
Живлення
Ресурс акумуляторної батареї 800 кадрів
Додатково
Особливості поворотний дисплей
Фізичні характеристики
Матеріал корпусу метал, пластик
Вага 491 г
Колір чорний
Фізичні розміри (д/в/г) 127.7 х 85.1 х 65.4 мм
Інші характеристики
Гарантія, міс 24
Інтерфейси Bluetooth, Wi-Fi
Артикул 16843129
Країна виробництва Китай
Модель X-S20 + XF16-50 mmF2.8-4.8 R LM WR Kit Black
Система/точки фокусування 117
Акумулятор
Ємність аккумулятору 800 mAh
Вас також можуть зацікавіти