Сервісний центр
TiRex
Сервісний центр
Каталог товарів

Сумка-візок Rolser Akanto MF 2 43 Negro (929637)

Код: U0718062
Є в наявності
2899 грн
Основні характеристики:
Виробник: Rolser
Розміри в складеному вигляді: 41 x 17 x 104 см
Також шукають: кравчучки, середні
Вага: 2.14 кг
Діаметр коліс візка: 17 см
Колір: чорний
Матеріал: поліестер
Матеріал каркаса: алюміній
Всі характеристики
Опис

Іспанці кажуть: "Rolser це яскрава перлина в світі шопінгу".

Сучасна сумка-візок Rolser Akanto MF 2 стане надійним супутником при поїздці за покупками, будь то в бутиковую галерею при торгових центрах або на ринок за продуктами харчування.

Фірмові, алюмінієві шасі Convert RG від Rolser, дозволяють виробляти транспортування вантажу вагою до 50 кг. Розкладна опорна основа виконана з алюмінію і ударостійкого, термостійкого пластику. Пара литих, ультралегких коліс діаметром в 17 см сприяють відмінній маневреності і плавного коченню по нерівностях. Внутрішня частина рукоятки має пластикову обробку для комфортного транспортування сумки-візки в холодну пору року. Міцний поліестеровий, водозахищений матеріал сумки покликаний захистити вміст від зовнішніх несприятливих умов (дощ, сніг). Сумка знімна, має зручну широку горловину для зручності завантаження / розвантаження продуктів яка стягується стяжним шнуром з фіксатором. Верх сумки накритий захисним клапаном. На дні сумки передбачено жорстке вставне пластикове дно, яке при пересуванні спирається на розкладену знизу візки пластикову основу. Візок дуже мобільна і стійка. Легко розкладається і складається.

Всесвітньо відомий іспанський виробник ROLSER в 2016 році відсвяткував свій гідний, п'ятдесятирічний ювілей. Починаючи з 1966 року, компанія виробляє надійні і стильні, господарські сумки-візки. Продукція збирається безпосередньо в Іспанії, це дозволяє підтримувати якість вироблених товарів на максимально високому рівні. ROLSER отримав одні з найпрестижніших сертифікатів, які гарантують якість всіх своїх продуктів і внутрішніх процесів: UNE-EN ISO9001, UNE-EN 14183, UNE-EN 131 і UNE-ES ISO 14001.Руководство компанії ROLSER зробило ставку на дизайн і якість виробів, які поліпшуються і еволюціонують відповідно до тенденцій сучасної модної культури. Постійна участь у найпрестижніших профільних виставках в Європі та Америці сприяє розвитку і вдосконаленню зворотного зв'язку з безпосереднім споживачем.

Особливості:

  • Made in Spain. Вся продукція збирається безпосередньо в Іспанії.
  • Фірмові алюмінієві шасі візка Convert RG від Rolser, дозволяють транспортування вантажу вагою до 50 кг.
  • Polyester 400D PVC - міцна тканина сумки з поліестерової нитки з товщиною 400D, має спеціальне покриття, яке унеможливлює проникнення вологи.
  • Тримач візки для покупок, шасі має сполучну деталь, яку можна адаптувати до суперкару.
  • Можна скласти одним рухом, що дозволяє отримати плоску форму сумки. Розміри (в складеному вигляді з колесами): 41 x 17 x 104 см. Розміри (сумка без шасі): 36 x 19 x 63 см.
  • Сумка знімна, має жорстке вставне пластикове дно.
  • Кишені відкритого типу на тильній стороні і всередині сумки.

Характеристики
Основні характеристики
Виробник Rolser
Розміри в складеному вигляді 41 x 17 x 104 см
Додатково
Також шукають кравчучки, середні
Фізичні характеристики
Вага 2.14 кг
Діаметр коліс візка 17 см
Колір чорний
Матеріал поліестер
Матеріал каркаса алюміній
Об'єм 43 л
Розміри 41 x 32.5 x 104 см
Інші характеристики
Гарантія, міс 36
Артикул 929637
Кількість коліщат 2
Країна виробництва Іспанія
Максимальне навантаження 50 кг
Модель Akanto MF 2 43 Negro
Вас також можуть зацікавіти