Сервісний центр
TiRex
Сервісний центр
Каталог товарів

Принтер етикеток Bixolon SPP-R410WK/STD (13516)

Код: U0319098
Є в наявності
25640 грн
Основні характеристики:
Виробник: Bixolon
Максимальна ширина друку: 104 мм
Максимальна ширина етикетки: 112 мм
Опції: датчик чорної мітки, датчик на просвіт
Технологія друку: прямий термодрук
Тип: мобільний
Тип друку: чорно-білий
Швидкість друку: 90 мм/с (60 мм/с етикетка)
Всі характеристики
Опис

Принтер этикеток Bixolon SPP-R410WK / STD (13516) - це мобільний принтер з шириною друку 105,7 мм, який відрізняється надійною та легкою конструкцією, оснащений безліччю функцій і універсальним з точки зору доступних інтерфейсів, включаючи USB і Wi-Fi, а також сумісний з iPhone, iPad, і безліч смарт-пристроїв, що працюють на ОС Android.

Крім того, конструкція принтера передбачає захист від вологи та піски (сертифікація IP43). Продолжительное час роботи забезпечується підвищеною ємністю акумуляторної батареї з візуальним індикатором її стану, а механізм завантаження за принципом "бросил і друкує" гарантує легкість та надійність експлуатації.

Принтер этикеток Bixolon SPP-R410WK / STD - це швидка, чітка печатка з високою роздільною здатністю навіть у нестандартних умовах, завдяки температурному датчику та вдосконаленому механізму керування термопечати.

Компанія BIXOLON розпочала свою діяльність у 90-х роках XX століття в якості спеціалізованого підрозділу по виробництву принтерів компанії SAMSUNG. Відірвавшись від SAMSUNG у 2002 році, компанія завоювала провідні позиції на світовому ринку промислових міні-принтерів і POS-принтерів. До 2005 року доля BIXOLON на цьому ринку досягла 11%, а покупці з більш ніж 70 країн вибрали принтери виробництва цієї компанії.

BIXOLON - визнаний світовий лідер у розробці та виробництві високоякісних пристроїв друку, які відзначаються численними нагородами та заслужили схвалення партнерів та користувачів. Використовуючи інноваційні технології для розширення та модернізації своїх продуктових лінійок у постійному прагненні задовольнити потреби в ринку друкованих пристроїв і перевершити очікування клієнтів, BIXOLON розробляє нові моделі надійних і високопродуктивних POS-принтерів, штрих-кодів принтерів, принтерів та портативних пристроїв друку.

Важливе відношення до потреб клієнтів, бездоганне якість та надійність продуктів, ефективність клієнтської підтримки та доступні ціни - запорука успіху компанії BIXOLON та її розвитку та вдосконалення. Завдяки цьому продукти BIXOLON поєднують в собі численні переваги: ​​високотехнологічне обладнання, широкий спектр функцій, довговічність, висока продуктивність та простота у експлуатації.

Характеристики
Основні характеристики
Виробник Bixolon
Максимальна ширина друку 104 мм
Максимальна ширина етикетки 112 мм
Опції датчик чорної мітки, датчик на просвіт
Технологія друку прямий термодрук
Тип мобільний
Тип друку чорно-білий
Швидкість друку 90 мм/с (60 мм/с етикетка)
Дисплей
Роздільна здатність 203 DPI
Порти і роз'єми
Інтерфейси підключення USB, WiFi
Живлення
Джерело живлення акумулятор 2600 mAh
Фізичні характеристики
Вага 0.53 кг
Колір чорний
Розміри 143 x 138 x 66 мм
Інші характеристики
Гарантія, міс 12
Артикул 13516
Вологість при експлуатації 10% - 80%
Датчики датчик наявності паперу, датчик відкритої кришки
Зовнішній діаметр ролика етикеток 57 мм
Країна виробництва Китай
Модель SPP-R410WK/STD
Пам'ять 64MB SDRAM, 32 MB Flash
Температура експлуатації -15°C +50°C
Товщина етикетки з підкладкою 0.07 - 0.005 мм
Вас також можуть зацікавіти