Сервісний центр
TiRex
Сервісний центр
Каталог товарів

Зарядний пристрій Ugreen 20W USB C PD Nexode mini Charger CD318 (90664)

Код: U0809648
Є в наявності
499 грн
Основні характеристики:
Виробник: Ugreen
Гарантія, міс: 12
Артикул: 90664
Країна виробництва: Китай
Модель: 20W USB C PD Nexode mini Charger CD318
Всі характеристики
Опис

Зарядний пристрій Ugreen CD318 20W 1xUSB-C, PD3.0, QC4.0 Wall Charger Gray зможе зарядити ваші пристрої за дуже короткий час, що робить його ідеальним вибором при роботі в офісі або вдома. Потужність зарядного пристрою становить 20 Вт. Завдяки використовуваній технології виробництва, зарядний пристрій має відносно невеликі розміри.

Швидка зарядка
Модель Ugreen CD318 має підтримку протоколів швидкого заряджання, включно з: PD, QC, AFC, SCP, FCP, PPS, що також робить його безпечним у використанні. Ви можете бути впевнені, що зарядний пристрій відрегулює значення струму відповідно до потреб вашого пристрою.

Компактні розміри
Зберігайте зарядний пристрій так, як вам зручно. Киньте його в сумочку або кишеню, зберігайте в шухляді столу, і найголовніше: використовуйте його, коли він під'єднаний до мережі. Він не займе багато цінного місця і не перевантажить ваш багаж. Використовуваний відповідно до свого основного призначення, він не буде занадто сильно виступати з розетки.

Надійне виконання
Цей зарядний пристрій, хоча й невеликий, вирізняється надзвичайно міцними матеріалами. Завдяки їм ви можете бути впевнені, що під час кидання в шухляду або зберігання в рюкзаку він не пошкодиться, не трісне і не подряпається. Таким чином, ваш аксесуар матиме бездоганний вигляд протягом багатьох років.

Характеристики
Основні характеристики
Виробник Ugreen
Інші характеристики
Гарантія, міс 12
Артикул 90664
Країна виробництва Китай
Модель 20W USB C PD Nexode mini Charger CD318
Вас також можуть зацікавіти