Сервісний центр
TiRex
Сервісний центр
Каталог товарів

Конектор Cor-X Fast connector SC/UPC-FTTH-01 (264039)

Код: U0650622
Є в наявності
24 грн
Основні характеристики:
Виробник: Cor-X
Призначення: оптичні аксесуари
Тип: FTTH
Упаковка: 1 шт
Гарантія, міс: 12
Артикул: 264039
Країна виробництва: Китай
Модель: Fast connector SC/UPC-FTTH-01
Всі характеристики
Опис

Роз'єм для швидкого монтажу Cor-X SC/UPC-FTTH-01, на розподільний оптичний кабель з одномодовим оптичним волокном FinMark FTTHxxx-SMxx, що використовується при будівництві мереж FTTH та організації точок підключення абонентів.

Для інсталяції не потрібне застосування зварювання. Більше того, крім стрипера та сколівця, конектор не потребує додаткових інструментів для монтажу. Конструкція роз'єму проста і зрозуміла, а покрокова ілюстрована інструкція, що додається до конектора, дозволить легко та швидко встановити його на кабель.

Втрати, правильно змонтованого конектора, не перевищують 0,5 дБ. Такі низькі втрати, що вносяться, забезпечуються наявністю у ферулі роз'єму предустановленого волокна і заполірованого в заводських умовах. З'єднання ж волокон усередині роз'єму відбувається в середовищі спеціального іммерсійного гелю в місці з'єднання. Завдяки тому, що оптичні властивості цього гелю такі ж, як у волокна, вдається домогтися малого відображення і мінімальних втрат, порівнянних із втратами звичайного оптичного роз'єму. А напівпрозорий пластик на місці з'єднання волокон дозволяє контролювати з'єднання за допомогою джерела видимого випромінювання червоного світла.

Завдяки універсальному фіксатору кабелю фаст-конектор SC/UPC-FTTH-01 підходить як для кабелів FTTH перетином 2х3 мм, так і для патчкордового кабелю діаметром 3 мм.

Характеристики
Основні характеристики
Виробник Cor-X
Призначення оптичні аксесуари
Тип FTTH
Фізичні характеристики
Упаковка 1 шт
Інші характеристики
Гарантія, міс 12
Артикул 264039
Країна виробництва Китай
Модель Fast connector SC/UPC-FTTH-01
Вас також можуть зацікавіти