Виробник: | Febi |
Клас: | G13 |
Основа: | пропіленгліколь |
Тип: | концентрат |
Термін експлуатації: | до 5 років |
Колір: | фіолетовий |
Упаковка: | пляшка пластикова |
Гарантія, міс: | 0 |
Антифриз вищого класу G13, пофарбований в фіолетовий колір. Розроблений спеціально для застосування в системах охолодження автомобілів концерну VAG (Volkswagen, Audi, Skoda) нового покоління, обладнаних алюмінієвим блоком циліндрів і радіатором. Рідина FEBI G13 фіолетовий концентрат 38200 1,5л вироблена на основі пропіленгліколю з додаванням сучасних активних присадок, які забезпечують надійний захист від перегріву і негативного впливу небажаних відкладень у вигляді корозії, продуктів окислення і шламів.
переваги:
Антифриз розроблений з урахуванням конструктивних особливостей систем охолодження, виробництва концерну VAG, а також матеріалів виготовлення (алюміній, мідь) - це сприяє відмінній прокачуваності і ефективному охолодженню в будь-який час року і при будь-якому стилі водіння.
Володіє відмінними властивостями теплопереносу, відводить надлишки тепла від вузлів силового агрегату, забезпечуючи їм стабільне охолодження і високу продуктивність роботи.
Запобігає від утворення корозії, в тому числі на поверхнях елементів з алюмінію, і консвервує вже уражені ділянки, не допускаючи їх збільшення, чим продовжує термін служби системи.
Не реагує з елементами з пластика і гуми, не руйнує їх.
Є концентратом - перед використанням повинен бути розведений в необхідній пропорції з водою.
Допуски:
AUDI (VAG):
G 013 A8J M1
SEAT (VAG):
G 013 A8J M1
SKODA (VAG):
G 013 A8J M1
Volkswagen (VAG):
G 013 A8J M1 / TL 774-J / VW TL 774-J
Основні характеристики | |
---|---|
Виробник | Febi |
Клас | G13 |
Основа | пропіленгліколь |
Тип | концентрат |
Додатково | |
Термін експлуатації | до 5 років |
Фізичні характеристики | |
Колір | фіолетовий |
Упаковка | пляшка пластикова |
Інші характеристики | |
Гарантія, міс | 0 |
Об`єм (вага) | 1,5 л |
Температура замерзання | -80 °C |
Артикул | 38200FE |
Країна виробництва | Німеччина |
Модель | G13 1.5л purple |