Сервісний центр
TiRex
Сервісний центр
Каталог товарів

«TiRex» і програма «Українці-Разом» відтепер партнери!

Для компанії цей крок є дуже важливим, адже окрім запропонованих товарів на сайті, що робитимуть життя кращим, ми завжди додаємо до замовлення те, що не продається – нашу повагу та турботу до споживача. 

Інформація про партнерів

Програма «Українці Разом» - це всеукраїнське об’єднання, яке покликане допомогти у соціальних та правових аспектах учасникам АТО/ООС, а також їх сім’ям. Як пише сама про себе організація: «У своїх лавах організація «Українці Разом» об'єднує близько 300 тис. захисників України та понад дві з половиною тисячі партнерів програм і має свої філії в усіх районах в усіх областях України. Майже на мільярд гривень допомоги по програмі Соціальна картка «Українці Разом» вже отримали захисники України від партнерів «Українці Разом» з початку російсько-української війни. «Українці Разом» — це об'єднання однодумців, які прагнуть своїми рішучими та ефективними діями допомагати іншим та змінити долю України та Українців на краще.»

Що означає наше партнерство?

Ми надаємо знижки власникам соціальної картки учасника АТО та членам їх сімей від 1 до 5% на товари на сайті, - 10% на ремонт техніки. Знижка діє в рамках встановлених та не розповсюджується на акційний товар та бренди обмеження.

Чому «TiRex» обрали партнерами програму «Українці-Разом»?

Тому що ми не байдужі до людей. Завдяки об’єднанню «Українці Разом», з’явилася можливість додати трішки радості у життя людей, які захищають територіальну цілісність нашої держави: з програмою партнерів власники відповідної картки зможуть отримати знижку на річ, яка їм дійсно потрібна. Ми завжди готові до співпраці з подібними партнерами, адже для «TiRex» позитивні емоції клієнтів компанії понад усе. Слава Україні та її героям!