Сервісний центр
TiRex
Сервісний центр
Каталог товарів

Цифровий диктофон ZOOM F1-LP (284694)

Код: U0584607
Є в наявності
8424 грн
Основні характеристики:
Виробник: ZOOM
Об'єм вбудованої пам'яті: немає вбудованої пам'яті
Живлення: 2 х ААА батареі
Матеріал корпусу: метал
Вага: 120 г
Колір: сірий
Фізичні розміри: 64 х 79.8 х 33.3 мм
Гарантія, міс: 12
Всі характеристики
Опис

Польовий рекордер Zoom F1 — це ідеальне рішення для відеооператорів, для яких важливо вловити кожен нюанс кожного слова та передати його в аудіо професійної якості.

Звук&Історія
F1 доповнить вашу відеоісторію чудовим аудіо, не має значення, де ви робите продакшн.

Піймайте кожен нюанс
F1-LP постачається з новим петличним мікрофоном Zoom LMF-1. З F1 ви можете записувати аудіо з високою роздільною здатністю до 24 біт/96 кГц, що ідеально підходить для інтерв'ю, весільного знімання тощо.

Мінімалістичний дизайн
Завдяки мінімальному дизайну рекордер може бути закріплений на ремені, поясі або легко поміщається в кишеню, так що він може бути легко прихований.

Чудове записування
Петличний мікрофон LMF-1 прикріплюється безпосередньо до F1 й записує на мікро SD-карту. Під час записування безпосередньо на F1 перешкоди або шум, що виникають під час використання бездротової beltpack-системи, усуваються.

Керування одним торканням, чіткий дисплей
Кнопки рекордера, призначені для простого одноразового натиснення, дають змогу легко та швидко дістатися до параметрів рівня записування, лімітера, фільтра low-cut і гучності. Новий дизайн монохромного LCD-дисплея гарантує чудову видимість навіть за яскравого сонячного світла.

Необхідні функції для відеооператорів:

  • Автоблокування — Функції Record Hold або Hold Switch можуть використовуватися для захисту вашої роботи від випадкового натискання кнопок під час записування.
  • Немає шансу для перевантажень — Вбудований лімітер і автоконтроль гучності зберігають настроювання рівнів, коли виникають ризики у разі високої гучності.
  • Зручні джерела живлення — F1 може працювати від двох батарей AAA (постачаються в комплекті) або з додатковим адаптером живлення AD-17.
  • Приєднання USB — Пересилайте записи на свій комп'ютер у режимі картридера або записуйте безпосередньо на комп'ютер або iPad, використовуючи режим USB-аудіоінтерфейсу.

Записування у багатьох аудіоформатах
F1 записує аудіо у форматах WAV або MP3. Файли WAV мають автоматичні тимчасові мітки, тому підходять для використання з форматом Broadcast Wave Format (BWF).

Один рекордер, безліч опцій
З запатентованим ZOOM 10-контактним роз'ємом F1 поєднується з усіма змінними мікрофонними капсулями Zoom, забезпечуючи більше можливостей для записування.

Характеристики
Основні характеристики
Виробник ZOOM
Пам'ять
Об'єм вбудованої пам'яті немає вбудованої пам'яті
Живлення
Живлення 2 х ААА батареі
Фізичні характеристики
Матеріал корпусу метал
Вага 120 г
Колір сірий
Фізичні розміри 64 х 79.8 х 33.3 мм
Інші характеристики
Гарантія, міс 12
Артикул 284694
Країна виробництва Китай
Модель F1-LP
Слот розширення пам'яті SD/SDHC
Вас також можуть зацікавіти