Сервісний центр
TiRex
Сервісний центр
Каталог товарів

Принтер чеків HPRT TP80K-L USB, Ethernet, black (24586)

Код: U0848009
Є в наявності
4409 грн
Основні характеристики:
Виробник: HPRT
Тип: настільний
Тип друку: термодрук
Ширина витратного матеріалу: 80 мм
Вага: 1.64 кг
Колір: чорний
Гарантія, міс: 12
Інтерфейси: USB, Ethernet
Всі характеристики
Опис
HPRT TP80K-L - це широкий 3" чековий принтер, оснащений в базовій комплектації 2-ма інтерфейсами: Ethernet і USB. Модель POS80 відноситься до категорії бюджетних POS пристроїв, але не поступається більш дорогому сегменту за своїми можливостями і характеристиками. Має компактний та стильний корпус, а також спеціальні кронштейни для розміщення пристрою на стіні.

Принтер може працювати як з широкою касовою стрічкою 80 мм, так і зі стандартом 57 мм завдяки особливості своєї конструкції і розділяючої перегородки. Завантаження витратного матеріалу дуже просте і здійснюється досить швидко. Швидкість друку чека досягає 200 мм/с, що є безперечною перевагою в такому ціновому діапазоні. Чекові принтери компанії HPRT відрізняються також і спеціальними ножами обрізувача, які відомі своєю практичністю і довговічністю - ця модель не стала винятком.

Ресурс обрізувача дорівнює 1,2 мільйонам операцій, а приблизний пробіг термоголовки близько 100 кілометрів касового паперу. Підтримка операційних систем аж до сучасної Windows 10. Передня панель оснащена всіма необхідними індикаторами і кнопкою протяжки паперу. Підтримує можливість повторного друку помилки.
Характеристики
Основні характеристики
Виробник HPRT
Тип настільний
Тип друку термодрук
Ширина витратного матеріалу 80 мм
Фізичні характеристики
Вага 1.64 кг
Колір чорний
Інші характеристики
Гарантія, міс 12
Інтерфейси USB, Ethernet
Артикул 24586
Країна виробництва Китай
Максимальна швидкість друку 200 мм/с
Модель TP80K-L USB, Ethernet, black
Розмір буфера пам'яті 2 МБ FlashROM
Вас також можуть зацікавіти