Сервісний центр
TiRex
Сервісний центр
Каталог товарів

Батарея до ДБЖ LogicPower LPM-GL 12В 55Ач (15266)

Код: U0738557
Є в наявності
6033 грн
Основні характеристики:
Виробник: LogicPower
Призначення: для ДБЖ
Тип клем: М6
Напруга: 12 В
Особливості: гелева
Також шукають: гелеві
Ємність: 55 Ач
Вага: 16.2 кг
Всі характеристики
Опис

Гелева (GEL) акумуляторна батарея – цілком герметичне джерело живлення, яке не потребує технічного обслуговування в процесі зберігання та експлуатації.

Якщо розглядати гелевий акумулятор, його переваги та недоліки, то можна зробити висновок – АКБ типу GEL значно перевершує звичайні свинцево-кислотні батареї за технічними параметрами та експлуатаційними характеристиками.

Переваги гелевого акумулятора:

  • Високий ресурс циклів заряд/розряд (1200) і, як наслідок, триваліший термін експлуатації (в середньому 7-8 років, залежно від умов експлуатації).
  • Акумулятор можна встановлювати у житлових приміщеннях. В'язка структура електроліту та повна герметичність корпусу виключають витікання кислоти та гарантують відсутність шкідливих випарів.
  • При практичному використанні гелеві батареї показують стабільні результати при роботі в умовах низьких (-20°С) і високих (+50°С) температур навколишнього середовища. Широкий діапазон робочих температур дозволяє використовувати GEL як акумуляторні батареї для сонячної електростанції.
  • Технологія виготовлення гелевих АКБ має на увазі для цих батарей здатність витримувати тривалий розряд, циклічний розряд, глибокий розряд та розряд високими струмами.
  • Акумулятори цього типу мають низькі показники саморозряду при тривалому зберіганні та надійний самозахист від перерозряду та надмірного заряду батареї.

Характеристики
Основні характеристики
Виробник LogicPower
Призначення для ДБЖ
Тип клем М6
Живлення
Напруга 12 В
Додатково
Особливості гелева
Також шукають гелеві
Фізичні характеристики
Ємність 55 Ач
Вага 16.2 кг
Розмір 229 х 138 х 208 мм
Інші характеристики
Гарантія, міс 24
Артикул 15266
Країна виробництва Тайвань
Модель LPM-GL 12В 55Ач
Вас також можуть зацікавіти