Сервісний центр
TiRex
Сервісний центр
Каталог товарів

Оптичний привід DVD-RW Verbatim 43889

Код: U0426261
Є в наявності
4396 грн
Основні характеристики:
Виробник: Verbatim
Інтерфейс підключення: USB 3.1
Призначення: зовнішній
Габарити: 145 х 133 х 11 мм
Вага: 215 г
Колір: чорний
Ємність буфера: 4 Мб
Гарантія, міс: 24
Всі характеристики
Опис

Забезпечте безпеку ваших даних
Оптичні диски швидко стають найнадійнішим носієм для архівації даних. На жаль, дедалі більше виробників ноутбуків приймають рішення вилучити оптичний привод зі своїх пристроїв для полегшення конструкції. Компанія Verbatim знайшла розв'язання цієї проблеми завдяки компактному писальному приводу Blu-ray з роз'ємом USB-C. Його можна використовувати для створення резервних копій усіх важливих файлів, які ви не хочете втратити, - сімейних світлин, відеозаписів, бухгалтерських документів тощо.

Відтворення
Дивіться записи на ваших дисках Blu-ray і DVD на цьому зовнішньому програвачі Blu-ray *. Розмір пристрою не набагато перевершує сам диск Blu-ray, живлення здійснюється через USB-порт і додатковий мережевий адаптер не потрібен, тому його легко можна брати з собою в дорогу.

*Програмне забезпечення для відтворення не входить у комплект постачання. Його необхідно придбати або завантажити окремо.

Програмне забезпечення Nero Burn&Archive*
Зовнішній компактний писальний привод Blu-ray сумісний з широким спектром оптичних дисків. Можна використовувати диски від BDXL 100 ГБ до звичайного CD 700 МБ! У комплект постачання входить програмне забезпечення Nero Burn and Archive ** з численними функціями, включно з DiscSpan, MediaHome і технологією SecureDisc. Він допоможе вам успішно систематизувати, записувати та архівувати важливі файли. Різні рішення для відтворення потокового відео, включно з програмою Nero Streaming Player, дадуть вам переглядати фільми, світлини, слайд-шоу та інші види мультимедійних файлів на різноманітних пристроях, як-от смартфон, планшети й Смарт ТВ. Ви навіть можете додати захист паролем для додаткової безпеки, а також електронний підпис, щоб поставити всіх до відома про те, що авторські права належать вам.

**Програмне забезпечення Nero Burn&Archive може використовуватися тільки на PC

Швидка запис
Записуйте стандартні диски DVD зі швидкістю 8х, одношарові та двошарові диски Blu-ray — зі швидкістю 6х, а диски BDXL — зі швидкістю 4х. Компактний писальний привод Blu-ray підтримує захист від спустошення буфера, що запобігає виникненню проблем у процесі запису.

Заощадження енергії
Цей писальний привод Blu-ray також був спеціально розроблений для заощадження енергії. Він підтримує технологію Zero Power ODD (Optical Disc Drive), яка унеможливлює споживання енергії під час простою оптичних приводів в операційній системі для заощадження енергії.

Характеристики
Основні характеристики
Виробник Verbatim
Інтерфейс підключення USB 3.1
Призначення зовнішній
Додатково
Габарити 145 х 133 х 11 мм
Фізичні характеристики
Вага 215 г
Колір чорний
Інші характеристики
Ємність буфера 4 Мб
Гарантія, міс 24
Артикул 43889
Країна виробництва Тайвань
Модель 43889
Тип поставки BOX
Вас також можуть зацікавіти