Сервісний центр
TiRex
Сервісний центр
Каталог товарів

Клавіатура Logitech G613 Wireless Mechanical Gaming RU (920-008395)

Код: U0285676
Не в наявності
Основні характеристики:
Виробник: Logitech
Інтерфейс підключення: радіо
Призначення: для ПК, для планшета, для телевізора
Тип: ігрова, бездротова
Тип подключения: бездротова
Формат клавіатури: повнорозмірна
Особливості: підставка для рук
Колір: чорний
Всі характеристики
Опис
Клавіатура Logitech G613 Wireless Mechanical Gaming RU (920-008395)
Бездротова клавіатура нового покоління G613 створена для геймерів, які вважають за краще високу продуктивність механічних клавіш і не люблять возитися з проводами. Клавіатура G613 використовує бездротове з'єднання LIGHTSPEED ™ з надвисокою частотою опитування (1 мс), а також підтримує підключення через Bluetooth® - це дає можливість підключатися до декількох пристроїв одночасно. Клавіатура оснащена поліпшеними механічними перемикачами Romer-G і шістьма програмованими G-клавішами; крім того, вона економно витрачає заряд батареї


Бездротове з'єднання з поліпшеними характеристиками
LIGHTSPEED ™ - це поліпшена за всіма параметрами технологія бездротового з'єднання з надвисокою частотою опитування - 1 мс, завдяки якій пристрій спрацьовує швидко і точно. В ігровій клавіатурі G613 використовується технологія бездротового підключення професійного рівня, що забезпечує швидкий відгук і стабільну продуктивність.

Механічні перемикачі професійного рівня
Перемикачі Romer-G відрізняються хорошим тактильним відгуком, а їх надійний пружинний механізм гарантує точну і практично безшумну роботу клавіш на протязі довгого часу (до 70 млн натиснень). Завдяки невеликій відстані до точки спрацьовування (1,5 мм) ці перемикачі виконують команди на 25% швидше, ніж стандартні механічні перемикачі інших виробників. Саме тому переможці ігрових чемпіонатів воліють перемикачі Romer-G з їх оптимальним поєднанням швидкості, точності й безшумної.

6 програмованих клавіш
Шести спеціальним G-клавіш можна призначити макроси і команди для певних програм. Виконуйте складні дії легко і швидко - одним натисканням клавіші. Для більшої зручності по кожній грі і з додатком створюються окремі профілі, в яких однією і тією ж G-клавіші призначені різні команди. ПО Logitech Gaming Software дозволяє швидко налаштовувати профілі, призначати команди, керувати клавішами і виконувати інші завдання.
Характеристики
Основні характеристики
Виробник Logitech
Інтерфейс підключення радіо
Призначення для ПК, для планшета, для телевізора
Тип ігрова, бездротова
Тип подключения бездротова
Формат клавіатури повнорозмірна
Додатково
Особливості підставка для рук
Фізичні характеристики
Колір чорний
Конструкція механічна
Інші характеристики
Гарантія, міс 24
Артикул 920-008395
Країна виробництва Китай
Модель G613 Wireless Mechanical Gaming RU
Вас також можуть зацікавіти