Сервісний центр
TiRex
Сервісний центр
Каталог товарів

Цифровий диктофон ZOOM H6 BLK (286610)

Код: U0584618
Є в наявності
17316 грн
Основні характеристики:
Виробник: ZOOM
Об'єм вбудованої пам'яті: немає вбудованої пам'яті
Живлення: 4 х АА
Матеріал корпусу: метал
Вага: 280 г
Колір: чорний
Гарантія, міс: 12
Артикул: 286610
Всі характеристики
Опис

ZOOM H6 обладнаний змінними мікрофонними капсулями різного типу та призначення. До комплекту входить XYH-6 — різноспрямований мікрофонний капсуль типу X/Y, а додатково можна придбати MSH-6 — капсуль із підтримкою Mid-Side стерео, який записує звук на 150 градусів навколо, SGH-6 — капсуль типу «гармата», а також EXH-6 — модуль на 2 додаткових комбінованих XLR/TRS входи. Все це робить ZOOM H6 справжнім хамелеоном світу аудіо та пристроєм, що має найкращі звукові характеристики в сегменті.

Незалежно від сфери застосування — концертне записування, записування репетицій, професійне кіно- та відеозаписування, теле- та радіомовлення, журналістська робота й багато іншого — ZOOM H6 з легкістю впорається з будь-яким поставленим завданням.

Підніміть записування виступів на абсолютно новий рівень
ви можете робити більше, ніж просто записувати виступ: ви можете з точністю задокументувати те, що відбувається. Використовуйте мікрофонний капсуль X/Y для того, щоб захопити весь звук довкола у стереоякості. Водночас, ви можете використовувати чотири входи для записування прямого потоку з мікшерної консолі або з зовнішніх мікрофонів для захоплення конкретних музичних інструментів. Завдяки H6 ви зможете відчувати ці враження знову й знову.

Захоплює повноцінне звучання
Незалежно від того, як ви закріплюєте H6 до вашої камері, цей рекордер стане невід'ємною частиною для будь-якої відеографії в польових умовах. H6 обладнаний функцією MS-декодування, а також він здатний записувати відразу на шість доріжок одночасно. Все це дає вам досить широкі можливості під час постпродакшну.

Записуйте все до найменшої дрібниці
Збільште охоплення записування за допомогою опціонального мікрофона-пушки SGH-6. Він дасть змогу із точністю записати кожне слово важливого інтерв'ю, яке стане сенсацією! Записуйте екстрені новини з максимальною точністю і здійснюйте попереднє оброблення одержаних записів прямо на місці.

Примусьте кожну ноту, кожен акорд і кожен риф по-справжньому співати
Приєднавши опціональний мікрофонний капсуль EXH-6 у спеціальний слот, ви перетворите ваш H6 на персональну 6-трековую музичну студію із шістьма роздільними лінійними або мікрофонними входами, кожен із яких обладнаний власним регулятором гучності. Ви можете записувати (або записувати поверх наявного запису) до 99 відрізків у високій якості, а потім конвертувати результат у стерео MP3, щоб із легкістю опублікувати його на вашому улюбленому вебсайті.

Характеристики
Основні характеристики
Виробник ZOOM
Пам'ять
Об'єм вбудованої пам'яті немає вбудованої пам'яті
Живлення
Живлення 4 х АА
Фізичні характеристики
Матеріал корпусу метал
Вага 280 г
Колір чорний
Інші характеристики
Гарантія, міс 12
Артикул 286610
Країна виробництва Китай
Модель H6 BLK
Слот розширення пам'яті microSD/microSDHC
Вас також можуть зацікавіти