Сервісний центр
TiRex
Сервісний центр
Каталог товарів

Підзорна труба Bresser Corvette 20-60x80/45 WP (927554)

Код: U0476548
Є в наявності
7999 грн
Основні характеристики:
Виробник: Bresser
Мінімальна відстань фокусування: 9 м
Вага: 1.338 кг
Висота штатива: 255 мм
Водостійкість: 100% водонепроникний корпус
Габарити упаковки: 490 x 210 x 120 мм
Колір: чорний
Розміри: 470 x 170 x 100 мм
Всі характеристики
Опис

Серія оптики Bresser Corvette завжди втілювала в собі всі очікування, пов'язані з оптичними приладами, якими користуватися не тільки ефективно, але й приємно, які витримують випробування повсякденного використання в складних умовах. Підзорна труба Bresser Corvette 20-60x80/45 WP вдало доповнила цю серію, запропонувавши за помірну ціну поєднання надійності, якості оптики, функціональності і хорошої комплектації. Помірний діапазон збільшень - це явна перевага моделі, яка обумовлює збільшене поле зору і стабільне зображення при спостереженні без штатива. З огляду на якісну оптику, дану модель можна рекомендувати для спостереження за птахами і природою. А її невелика вага, потовщений захисний гумовий шар і водонепроникність припадуть до смаку мисливцям, які віддають перевагу частим пересуванням на полюванні.

У той час, коли багато хто шукає підзорні труби з великим збільшенням, дана модель має помірний діапазон збільшень, чим приверне увагу в першу чергу тих, хто дійсно розбирається в оптиці і вибирає відповідний прилад для спостережень за міськими пам'ятками і дикою природою. Помірний діапазон збільшень дозволяє отримати значно ширше поле зору і досить світле зображення. При таких збільшеннях замість стаціонарного штатива, що йде в комплекті, можна використовувати будь-яку відповідну опору.

Всі оптичні поверхні (об'єктив, окуляр і призма) покриті багатошаровим покриттям в зелених тонах, для більшого світлопропускання і отримання контрастного і яскравого зображення. Призми виготовлені з високоякісного оптичного скла BAK4.

Потовщене гумове покриття чорного кольору надійно захищає прилад від пошкоджень і забезпечує надійне захоплення підзорної труби рукою. Для максимального комфорту спостереження окуляр встановлений під кутом 45º. У комплект поставки входить настільний штатив-тринога для польових спостережень. Труба повертається в хомуті на 340º для досягнення найбільш зручного кута спостережень. Для зручності транспортування і зберігання можна використовувати зносостійкий нейлоновий чохол на замку.

Фокусування вирішено у вигляді маховичка невеликого діаметра, розташованого в центральному положенні, що зручно для використання, незалежно від того якою рукою проводити фокусування. Для більшого комфорту спостережень застосований поворотно-висувний наочник. Висувна бленда забезпечує надійний захист і від сонячних відблисків, і від опадів. Кришки об'єктива і окуляра надійно фіксуються на своїх місцях, і точно не загубляться під час руху.

Характеристики
Основні характеристики
Виробник Bresser
Система фокусування
Мінімальна відстань фокусування 9 м
Фізичні характеристики
Вага 1.338 кг
Висота штатива 255 мм
Водостійкість 100% водонепроникний корпус
Габарити упаковки 490 x 210 x 120 мм
Колір чорний
Розміри 470 x 170 x 100 мм
Інші характеристики
Гарантія, міс 24
Країна-виробник Китай
Артикул 927554
Країна виробництва Китай
Модель Corvette 20-60x80/45 WP
Комплектація набора
Комплектація підзорна труба, настільний штатив, захисна кришка окуляра і об'єктива, чохол нейлоновий для транспортування, серветка для протирання оптики
Оптичні характеристики
Винос зіниці 18 мм
Діаметр об'єктива 80 мм
Збільшення 20-60x
Поле зору на 1000 м 36 м
Розмір вихідної зіниці 4-1.33 мм
Світлосила 16-1.77
Фактор сутінків 40-69.28
Фізичні параметри
Корпус полікарбонат, прогумований
Конструктивні особливості
Захисна бленда є
Захист від запотівання завдяки герметичності корпусу
Зум кільце трансфокатора на окулярі
Кут спостереження 45º
Лінзи з повним просвітленням (Fully Multi coated)
Наочник поворотно-висувний (типу Twist-Up)
Оптична конструкція призма Porro
Призми BAK4
Вас також можуть зацікавіти